- Konular
- 188
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Görüşcez zaten sanmaki yanına kalcak 70 Tl Yerde bulunmuyor . biz o parayı kazanmak için nelere katlanıyoruz. Sen dua et Ben istanbulda oturmuyorum.
- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ne kadar kötü anılarımızda olsa şikayet konum dahi olsa hiç bir zaman için anlaşamamazlık yaşamadık.
Yeri geldi onlar bizimle anlaşmaya çalıştı yeri geldi biz onlarla.
Üç beş kuruşun hesabını yapmadılar hiç bir zaman için.
Buradan ranklarını aldıklarında bile ısrarla beni telefonla arayıp iade mi istiyorsunuz telafi mi diye kendileri teklif ettiler.
Bence işlemlerin bir kez daha gözden geçirilmesi lazım.
Turkmmo yönetimi rank verirken sormadığı gibi rank alırken de sormaz ama sonuçta onların mesleği bu aynı olay WebBayim ile birlikte başka bir şirketin daha başına gelmişti.
O firma ile herhangi bir alakam olmadığı için yorum yapmama hakkımı kullandım ancak burada ben sessiz kalmak istemedim.
Ben hiç bir zaman haksızın tarafında olmadım.
En azından rank'ı alınan şirketlere bir şans daha verirseniz her şeyin daha güzel olabileceğine inanıyorum.
İyi forumlar dilerim
Yeri geldi onlar bizimle anlaşmaya çalıştı yeri geldi biz onlarla.
Üç beş kuruşun hesabını yapmadılar hiç bir zaman için.
Buradan ranklarını aldıklarında bile ısrarla beni telefonla arayıp iade mi istiyorsunuz telafi mi diye kendileri teklif ettiler.
Bence işlemlerin bir kez daha gözden geçirilmesi lazım.
Turkmmo yönetimi rank verirken sormadığı gibi rank alırken de sormaz ama sonuçta onların mesleği bu aynı olay WebBayim ile birlikte başka bir şirketin daha başına gelmişti.
O firma ile herhangi bir alakam olmadığı için yorum yapmama hakkımı kullandım ancak burada ben sessiz kalmak istemedim.
Ben hiç bir zaman haksızın tarafında olmadım.
En azından rank'ı alınan şirketlere bir şans daha verirseniz her şeyin daha güzel olabileceğine inanıyorum.
İyi forumlar dilerim
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Adalet böyledir bir bakarsın zirvedesin, bir bakmışsın düşüşlerdesin.. Geçmiş olsun.
- Konular
- 127
- Online süresi
- 6h 54m
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 35
- DevLira
- 0
@Webbayim piyasa böle işte iyi olanı her zaman kötülerler geçmiş olsun
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...