Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Webbayim.Net DUYURU .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Webbayim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Webbayim

Level 3
TM Üye
Konular
21
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
49
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Webbayimden duyuru var . http://on.fb.me/MnHAql

İş birliği diyorsunuz ben size kendimi kanıtlayayım firma sahibi benim İsmet UZUN .
Gerek kimlik gerek ünüversite giriş kartı gerek paso gerekse pasaport olarak .
Tolga Anaç benim elemanımdır şirketimdede kimi çalıstırdıgım kimseye ilgilendirmez bu zamana kadar birisi ücretinini yatırıpta karsılıgını alamadıgını gördünüz mü ?Harama el uzattıgımı hiç bir firmayı baltaladıgımı gördünüz mü ? Şimdi Siz Benim Önümü Kesiyorsunuz Ekmeğimle Oynuyorsunuz Sadece Benim Değil 136 Adet AKTİF Referans Sunucunun.Metin2 ibaresinde en iyi forum turkmmo bu kacınılmaz bir gercek ve ben buradan paramı kazanıyorum . Şimdi Benim Rankımı Aldınız Makineleriminde Ücretini Öderseniz.
Ondan sonra makineler kapanacak millet buraya ucusacak adımız hırsıza dolandırcıya cıkacak haksız yere bunun vebalini alıyorsanız rank vermeyin.
Suanada kadar kimsenin 1 gıdım kurusu haram olarak geçmedi bu firmadan yaptıgımız işler zaten belli.

@sgtprice; @erdemaa;
Adımızı Dolandırıya Çıkardınız Madem bırakın konu 1 gün acık kalsın facebook sayfasındaki gerekli acıklamayı herkes görsün

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Tolga anaç burada dolandırıcı olduğu için rankı alındı satış yapılması engellendi. Burada satış yapacaksanız elemanlarını v.s araştırmalıydınız ki araştırdığınızı tahmin ediyorum. Sizin çalıştırdığınız elemanda bizi ilgilendiriyor dolandırıcı çalıştırıyorsunuz yarın bir gün bir şey olsa bize açıklama olarak elemanım yapmıştır benim alakam yok mu diyeceksiniz ? Ayrıca eleman olan bir kişinin Ödeme hesaplarında bir hesabının olması bu elemanın sizin büyük ihtimal ortağınız olduğunu gösteriyor.
Sonuç olarak sunulan kanıtlar ve alınan ortak karar neticesinde size rank verilmemesine karar verilmiştir.

Ne kadar kötü anılarımızda olsa şikayet konum dahi olsa hiç bir zaman için anlaşamamazlık yaşamadık.
Yeri geldi onlar bizimle anlaşmaya çalıştı yeri geldi biz onlarla.
Üç beş kuruşun hesabını yapmadılar hiç bir zaman için.
Buradan ranklarını aldıklarında bile ısrarla beni telefonla arayıp iade mi istiyorsunuz telafi mi diye kendileri teklif ettiler.
Bence işlemlerin bir kez daha gözden geçirilmesi lazım.
Turkmmo yönetimi rank verirken sormadığı gibi rank alırken de sormaz ama sonuçta onların mesleği bu aynı olay WebBayim ile birlikte başka bir şirketin daha başına gelmişti.
O firma ile herhangi bir alakam olmadığı için yorum yapmama hakkımı kullandım ancak burada ben sessiz kalmak istemedim.
Ben hiç bir zaman haksızın tarafında olmadım.
En azından rank'ı alınan şirketlere bir şans daha verirseniz her şeyin daha güzel olabileceğine inanıyorum.

İyi forumlar dilerim
Meyve veren ağacı taşlarlar hesabı oldu biraz turkmmo olayınız (: Başkası olsa firmayı kapatır giderdi bu tavrınız zaten nasıl bir firma olduğunuzu yeterince belli ediyor.

ben en başta sikayet konusu acmıstım ama saolsunlar sonradan benle ilgilendiler ellerinden geldigince yükselmeleri dilegiyle.

@Webbayim sen daha buradamısın ? Yalanlarınız yüzünden milleti madur burakın 1 hafta sonra açiklama yapin ohhh ne güzel valla Yüzsüzsünüz PARAMIDA SON KURUSUNA KADAR HELAL ETMİYORUM HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN. SİZDEN ELBET ÇIKAR O PARA YADA AİLENİZDEN . ÖTEKİ TARAFTADA AYRICA HESAPLAŞIRIZ.

@Webbayim sen daha buradamısın ? Yalanlarınız yüzünden milleti madur burakın 1 hafta sonra açiklama yapin ohhh ne güzel valla Yüzsüzsünüz PARAMIDA SON KURUSUNA KADAR HELAL ETMİYORUM HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN. SİZDEN ELBET ÇIKAR O PARA YADA AİLENİZDEN . ÖTEKİ TARAFTADA AYRICA HESAPLAŞIRIZ.

Sizin zaten hizmet iptaliniz gerçekleştirildi bunu facebook sayfasındada duyurdum.
Her türlü yolla görüşebiliriz.
Dava sürecindede .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri