Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Alıntı içerisinde bahsettiğim paketler Client To Game paketleri _CG_ yazıyor ortasında farkettiysen
Oyuna login olurken kullanılan client paketi HEADER_CG_LOGIN bu paketleri dinleyip bulmak için Knight Online için yazılmış packet finderları kullanabilirsiniz metin2 dede çalışıyor veya CheatEngine kullanabilirsiniz ikiside aynı işe yarıyor.
Söylemiş olduğum muhabbet şu
Client To Game Paketler aşağıdaki gibi
Bu Paketler arasında bizi ilgilendiren kısım
HEADER_CG_QUEST_INPUT_STRING = 30,
HEADER_CG_QUEST_CONFIRM = 31,
Olan paketler
Sourcedeki alan bu
![]()
Anlayamadığım kısım bu herifler bu paket içeriği ile tamamen alakasız olan lua fonksiyonlarını nasıl çalıştırıyor? çalıştırılmaması lazım çalışmamalı yazılımdada öyle gorunuyor GAME e tanımlanamayan bir paket gönderildiğinde syserr da UNKNOWN_PACKET_HEADER hatası çıkıyor.
Burada tek sıkıntı çıkartıcak şey HEADER_CG_QUEST_INPUT_STRING olabilir clientten servera gönderilen quest input verileri herhangi bir filtreye girmeden game tarafından kabul ediliyor.
Şöyle tanımlayayim HEADER_CG_QUEST_INPUT_STRING paket içeriğinde sql injection methodları kullanılsa çalışabilirmi? 1-2 gun musait değilim source dosyaları daha detaylı inceleyip deneme yapamıyorum ancak eğer böyle bir problem var ise problem HEADER_CG_QUEST_INPUT_STRING ile alakalı olduğunu tahmin ediyorum
Ayrıca aşağıdakilerde Game To Client paketleri
Selam dediklerini anlıyorum dostum ama dedigim gibi game dosyasını ne sen ne ben yazdım farklı bir sistemle paket işleviyle LUA fonksiyonlarınada ulaşabilirler dedigim gibi ben farklı bi yoldan şuan için engellemiş bulunmaktayım nası dersen merak ediyorsan tüm questlerime yani adamın bug yapabileceği questlere if kontrol'u ekledim.
Tam kod dersen ;
if pc . count_item ( itemkod ) < 1 then
say_title ( "Bug Kontrol" )
say ( "Bla bla bla envanter questt egeee." )
return
end
Zaten senin bu kadar geniş anlatmana gerek yoktu paketler bizi ilgilendirmez önemli olan açık dediğim gibi bir sistemle yapıyor uydurma değil gözümle gördüm girdi 2t yaptı çıktı madem questlere ulaşabiliyor yani tıklarmış gibi hepsine item kontrol'u eklersek yada neye koyduysak onun kodunu girip sorunu ortadan kaldırmış oluruz gibime geliyor , tabi bu suanlık icin
Kafam rahat :BQuestlere erişmesi imkansız .
Öyle bir program yazabiliyorsa harcanıyor arkadaş![]()
Game dosyasını senmi yazdında imkansız diyosun
biz neler gördük yaBence quest'e ulaşamaz ki ulaşsa bile yapacakları sınırlı bir questle ne yapabilirsin ?
Dediğiniz gibi Kaan'ın GM:Servis questini kullanıyorsanız kendisine bonus ekleyebilir , fakat o questte pc.is_gm komutu kullanılmakta GM olmadan bu questti kullanamaz demek bunu herkes bilir.
Yani bu arkadaş bu questte ulaştı diyelim , GM olmadığı için bu questti kullanamaz kullanabilmesi için pc.is_gm komutunu iptal etmesi gerekir buda ne kadar mümkün bence imkansız eğer bunu yapabiliyorsa gitsin TR'nin questlerine ulaşsın neden kendini pvp'lerde harcıyor.
Bence bu questlik bir durum değil.Örneğin bar questindeki kodlamadan dolayı oluşan buglarla her oyunda herkes 2T para yapabilir.
Hatırladığım kadarıyla eski MetinTwo filesindeki futbol topu questinde de hata vardı bir şekilde ordan da sınırsız nar suyu yapıyorlardı bunun gibi hatalı kodlamalardan dolayı kaynaklanan açıklardan yapıldığını düşünüyorum.
Dediğiniz arkadaşın çektiği videolarda aşağıda verdiğim resimdeki gibi packed adında dosyaları var bunlarla mı dediğiniz gibi ulaşıyor ?
Dediğiniz gibi Kaan'ın GM:Servis questini kullanıyorsanız kendisine bonus ekleyebilir , fakat o questte pc.is_gm komutu kullanılmakta GM olmadan bu questti kullanamaz demek bunu herkes bilir.
Yani bu arkadaş bu questte ulaştı diyelim , GM olmadığı için bu questti kullanamaz kullanabilmesi için pc.is_gm komutunu iptal etmesi gerekir buda ne kadar mümkün bence imkansız eğer bunu yapabiliyorsa gitsin TR'nin questlerine ulaşsın neden kendini pvp'lerde harcıyor.
Bence bu questlik bir durum değil.Örneğin bar questindeki kodlamadan dolayı oluşan buglarla her oyunda herkes 2T para yapabilir.
Hatırladığım kadarıyla eski MetinTwo filesindeki futbol topu questinde de hata vardı bir şekilde ordan da sınırsız nar suyu yapıyorlardı bunun gibi hatalı kodlamalardan dolayı kaynaklanan açıklardan yapıldığını düşünüyorum.
Dediğiniz arkadaşın çektiği videolarda aşağıda verdiğim resimdeki gibi packed adında dosyaları var bunlarla mı dediğiniz gibi ulaşıyor ?
Son düzenleme:
crac k'e yada packet finder'a ihtiyacınız yok bukadar abartmayın..
metin2, knight kadar gelişmiş paketler kullanmıyor sonuçta fonksiyonlar belli adresler belli daha şurada source ortaya çıkalı 1ay oldu olmadı
şuan %95 bütün pvplerde aynı zaten fonksiyonlar modüller zaten daha önce forumada koymuştum (http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-client-pack-paylasimlari/2630475-metin2-python-fonksiyonlari.html)
event.questbuttonclick fonksiyonu questi çağırır yani sizin deyiminizle client to game zaten olan bir fonksiyon ne için kullanıldığınıda çoğunuz bilir banka kostüm vb direk quest üzerinden işlem yapılması için questi çağırır tabi hook ile çağırdı için direk quest penceresi görmezsiniz arkaplanda işler yürür
yakın zamanda çoğu alman serverında anti-exp buttonu göreniniz vardır aynı mantıkla çalışıyor
aslında tebrik etmek lazım bunu düşünen arkadaşı lamerlikte bukadar kendini aşabilirdi sanırım 0-500 rastgele tüm sayılır girip yada basit bir for döngüsüyle tek tek çağırıyor, bunu basit quest methodları(pc.is_gm, pc.get_name) ile durduramazınız anca profesyonel birisi fonksiyonlarıbaştan düzenler yada en basitinden event modülünün adını değiştirir olur biter
quest ile durduramazsınız dedim bunun nedeni;
quest xxx begin
state start begin
when letter with pc.is_gm
ile siz questi şekillendirdiğinizde bunu engellemiş zannedebilirsiniz ancak bunun mealine gelicek olursak oyuna girdiğinizde xx questini gm olarak tanımlanan kişilere göster şeklinde bir anlam çıkar ancak direk pythondan çağırdığınızda questi yukarıdaki gibi start begin olmadığı için direk çağıracaktır
şuan pek bilen yok kapatanda olur illaki zaten kapatamayacak adamın bu sektörde işi yok, olaya açıklık getirmek istedim
basit bir örnek
metin2, knight kadar gelişmiş paketler kullanmıyor sonuçta fonksiyonlar belli adresler belli daha şurada source ortaya çıkalı 1ay oldu olmadı
şuan %95 bütün pvplerde aynı zaten fonksiyonlar modüller zaten daha önce forumada koymuştum (http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-client-pack-paylasimlari/2630475-metin2-python-fonksiyonlari.html)
event.questbuttonclick fonksiyonu questi çağırır yani sizin deyiminizle client to game zaten olan bir fonksiyon ne için kullanıldığınıda çoğunuz bilir banka kostüm vb direk quest üzerinden işlem yapılması için questi çağırır tabi hook ile çağırdı için direk quest penceresi görmezsiniz arkaplanda işler yürür
yakın zamanda çoğu alman serverında anti-exp buttonu göreniniz vardır aynı mantıkla çalışıyor
aslında tebrik etmek lazım bunu düşünen arkadaşı lamerlikte bukadar kendini aşabilirdi sanırım 0-500 rastgele tüm sayılır girip yada basit bir for döngüsüyle tek tek çağırıyor, bunu basit quest methodları(pc.is_gm, pc.get_name) ile durduramazınız anca profesyonel birisi fonksiyonlarıbaştan düzenler yada en basitinden event modülünün adını değiştirir olur biter
quest xxx begin
state start begin
ile siz questi şekillendirdiğinizde bunu engellemiş zannedebilirsiniz ancak bunun mealine gelicek olursak oyuna girdiğinizde xx questini gm olarak tanımlanan kişilere göster şeklinde bir anlam çıkar ancak direk pythondan çağırdığınızda questi yukarıdaki gibi start begin olmadığı için direk çağıracaktır
şuan pek bilen yok kapatanda olur illaki zaten kapatamayacak adamın bu sektörde işi yok, olaya açıklık getirmek istedim
basit bir örnek
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
crac k'e yada packet finder'a ihtiyacınız yok bukadar abartmayın..
quest xxx begin
state start begin
basit bir örnek
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Adam bir kez daha kendini kanıtladı teşekkürler Koray.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)