farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Yeni açık okuyun derim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmouser02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Server tarafındaki bir lua fonksiyonunu clientten paket göndererek nasıl çalıştırabilirler? Peki buna kim inanıyor?

Söylediğiniz hiç mantıklı değil server tarafındaki lua fonksiyonlarını clientten servera paket olarak gönderemezsiniz çok çok büyük bir saçmalıktır bu, ayrıca hakuna matata dediğiniz adamı gözünüzde o kadar büyütmeyin adam giriş seviyesi reverse engineering methodlarıyla pong veya version değiştirip exe yayınlıyor kısaca işi bilmeyen pvp sahipleri ile taş.. geçiyor.

Ayrıca Clientten Servera Gönderilebilecek paketler aşağıdadır bunlar dışında servera hiçbir şekilde paket gönderimi yapılamaz yapılsa bile game kabul etmez

Ek: şöyle bir olay var bundan bahsediyorsanız eğer söylediklerinizden bambaşka bir açık bu

event.QuestButtonClick(qid) ?

iyide bu event.QuestButtonClick() zaten quest yazanlar bilir send letter yapınca görev ikonuna tıklarken yazıların çıkmasını sağlıyo. Anlamadım ki bu nasıl bir açık ?

Questlere erişmesi imkansız .
Öyle bir program yazabiliyorsa harcanıyor arkadaş :)

O Zaman Sadece Questte Bir Bug Bulmuş Ben Questelere Girebiliyorum Ayağınamı Yatıyor :D Dediğin Çok Mantıklı Dostum Adam Yeni Açılmış 2 Günlük Serverlere Gelip 2T Para Yapıyor Her Charına ve Yaptığı Serverlerin Hepsinde T Bar Görevi Var.

Haklısınız para bugu yaptıgı cogu serverde T Bar questi var neyse her zaman oldugu gibi onlar bulur biz kapatırız sorun yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri