Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Skillerimde Bug Var !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim büyülü keskinlik becerim ;
Saldırı Gücü :201.3 Saldırı Hasarı SP Tüketimi Saniyede :30 HP emilimi:%12 Süre :175 saniye Gereken SP:320
Perfect Master Max = PSaldırı Gücü :585,0 Saldırı Hasarı SP Tüketimi Saniyede :30 HP emilimi:%12 Süre :175 saniye Gereken SP:320

Benim büyülü zırh becerim ;
Savunma Gücü:43 Yakın Dövüşlerde Yansıtma Şansı:%14.1 Süre:180 Dolma Süresi:208 Gereken SP:282
Perfect Master Max = PSavunma Gücü:150 Yakın Dövüşlerde Yansıtma Şansı:%40.6 Süre:180 Dolma Süresi:208 Gereken SP:282

Kaynak :

Büyülü silahta biraz acemisin sanırım bütün itemlerini tak o 450 600 arasını bulur.Zeka büyülü keskinliğin saldırı gücünü yükseltir aynı şekilde büyülü zırh,parmak darbesi,ejderha dönüşü de. itemlerini tak öyle karşılaştırma yap harhangi bir bug söz konusu değil.Zaten skilin üstüne gelince ''Zeka bonusu'' yazıyor.

Son düzenleme:
Bence sura konusunda acemi arkadas.. Bu bug değil kardesım zeka sura-saman sınıfları için skiline inanılmaz etki yapar. Wikide yer alan 585 saldırı gucu max zekalı item takılmıs halidir . İtemlerine zeka dizmeni öneririm. Tüm skillerin daha cok vuracaktır

Büyülü silahta biraz acemisin sanırım bütün itemlerini tak o 450 600 arasını bulur.Zeka büyülü keskinliğin saldırı gücünü yükseltir aynı şekilde büyülü zırh,parmak darbesi,ejderha dönüşü de. itemlerini tak öyle karşılaştırma yap harhangi bir bug söz konusu değil.Zaten skilin üstüne gelince ''Zeka bonusu'' yazıyor.

hahahahahahahahahah ecemi diyolar harbi güldürdün bekle bir foto atıcam

Bence sura konusunda acemi arkadas.. Bu bug değil kardesım zeka sura-saman sınıfları için skiline inanılmaz etki yapar. Wikide yer alan 585 saldırı gucu max zekalı item takılmıs halidir . İtemlerine zeka dizmeni öneririm. Tüm skillerin daha cok vuracaktır

bana acemi diyen veledlere bak helesen eğer suranız varsa tüm itemlerinizi bi çıkarın 43 savunmanız varsa komple itemimi vercem lan video istiyorum hadi bakalım kim acemi sura sizin gibi veledlerden öğrenecek değilim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri