noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Skillerimde Bug Var !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet velet olduğunu tekrar gösterdi buna forum ve oyun banı istiyoruz böyle veledler oynamasın şu serveri yardım etmek isterken küfür ediyor veleddd !

Evet velet olduğunu tekrar gösterdi buna forum ve oyun banı istiyoruz böyle veledler oynamasın şu serveri yardım etmek isterken küfür ediyor veleddd !

kaç kişiyle istiyonuz lan senin gibi piçler ister geceye kadar oyunda olsun forumda olsun kimseye küfretmedim elym2 4 senedir oynuyorum m2-tr den beri bir kere bile ban yemedim suç işlemedim dün gece o kadar canım sıkıldı ki oyunu bilgisayardan kaldırcaktım forumda konu açtım sen ve diğer şahıs yardımcı olmak yerine bana laf sokmaya başladınız bu 13 mesaj bir tane bile adam gibi yanıt yok sabır denilen şey bende buraya kadar dayandı bırak forumu oyundaki tüm hesaplarımı kapatsalar umrumda olmaz bir zamanlar türkiyenin en iyi pvp'si olan m2-tr şimdi 100-150 user ile ne yapacak bilmiyorum kalanlarda yatırdıkları para boşa gitmesin diye oynuyodur zaten burda yöneticilere sözüm yok bizim fikirlerimizi dikkate alıp bir server açtılar yeri geldi kafalarına göre birleşim yaptılar ama oyun içerisindeki bazı ortamları oluşturan orosbu çocukları yüzünden zevk alınmıyo zaten ayrıca bana veled demeyi kes beni sinirlendirdiğini sanıyorsun ama yanılıyosun ettiğim küfüreleride hak ediyosun

Sakin ol şampuan celallenme hemen :m08: yorumlara açık ol biraz basbaya acemisin istersen full 60 savunma diz oyun bilgin olmadıktan sonra 30 savunmalıyada kesilirsin :ka19:.Birde veled diyor ya ona çok güldüm ya :m08:

Aynen :ka19: form22 İnşallah şebnemleri basmayı unutmamışsındır :) Ben şüpheliyim de diğer çarda basıp bu carda basmadıgından cunku yapabilirsin yani sen yapabilirsin kimse yapmazda sözkonusu sen olunca Yani kesin öyledir. hihihi :)) velet diyor :))

Aynen :ka19: form22 İnşallah şebnemleri basmayı unutmamışsındır :) Ben şüpheliyim de diğer çarda basıp bu carda basmadıgından cunku yapabilirsin yani sen yapabilirsin kimse yapmazda sözkonusu sen olunca Yani kesin öyledir. hihihi :)) velet diyor :))

al işte başımıza bide bu çıktı akrdaşım size bir link verdim metin2tr orjinal wiki sitesi orada bütün skillerin saldırı savunma değerleri mevcut bakmıyosunuz burda laga luga yapıyosunuz galiba mesaj kasmak için geldiniz yanlış yapyonuz senin ismini bile duymadım karşılaştığımızıda sanmıyorum ama ettiğin lafa bak sen yaparsın senden beklerim demişsin şaşırdım açıkçası burda suradan anlamadığınız kesin buraya bi bakın 2 dk ondan sonra gelin cevap yazın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri