HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sakin ol şampuan celallenme hemen :m08: yorumlara açık ol biraz basbaya acemisin istersen full 60 savunma diz oyun bilgin olmadıktan sonra 30 savunmalıyada kesilirsin :ka19:.Birde veled diyor ya ona çok güldüm ya :m08:
Sakin ol şampuan celallenme hemen :m08: yorumlara açık ol biraz basbaya acemisin istersen full 60 savunma diz oyun bilgin olmadıktan sonra 30 savunmalıyada kesilirsin :ka19:.Birde veled diyor ya ona çok güldüm ya :m08:
lan şekil bişey bildiğiniz yok yan çarımda boş çara bakıyorum m1 olmasına rağmen 62 savunması var varsa suran denersin bana boş laflarla gelme oyun bilgin yok diyorsun versiğim adrese tıklarsan denen karekterde hiç bir item yok şuna ağzımdan bişey çıkmasın diye kendimi zor tutuyorum ama o tutuklarımıda söyleyeceğim vakit yakındır.. !
lan şekil bişey bildiğiniz yok yan çarımda boş çara bakıyorum m1 olmasına rağmen 62 savunması var varsa suran denersin bana boş laflarla gelme oyun bilgin yok diyorsun versiğim adrese tıklarsan denen karekterde hiç bir item yok şuna ağzımdan bişey çıkmasın diye kendimi zor tutuyorum ama o tutuklarımıda söyleyeceğim vakit yakındır.. !
'Atarlı ergen' biraz dişini sıkta o söyleyeceklerini 1 haftaya kadar oyunda söylersin :ka19:
'Atarlı ergen' biraz dişini sıkta o söyleyeceklerini 1 haftaya kadar oyunda söylersin :ka19:
'kendini beğenmiş orosbu evladı ' bir bok bildiğin yok senin ananı avradını sikiym ben ban yersemde sikimde değil sizin gibi orosbu çocukları buraya gelip sorunuma yardımcı olmak yerine bana laf sokacağınıza oyunda karşıma gelin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
buradaki karkterde hiç bir item yok standart beceri değerleri verilmiş zeka ile bunları dahada yükseltiriz ben araştırmamı yaptımda konu açtım sizin gibi orosbu çocuklarından laf yemek için değil o kadar sövdüm şimdi gelsin bir yönetici banlasın yeni bir hepsap alıp konuyu devam ettireceğim karşıma çıkarsan sikerim .. Atarlı ergen diyo :SAÇDas
as
Skype gelde sana ergeni gösteriyim götün yiyosa gelirsinŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)