Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hileler bir bitmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan helipax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

emin olun böyle bir itirazda bulunsalar sizin gibi adminde donakalır bana çok ama çok saçma geliyor o kategori kullananlarada malesef fazla kızamıyorum resmen %100 teşvik haksızmıyım?

Çok haklısınız ancak benim elimden gelmiyor artık bu olay

Çok haklısınız ancak benim elimden gelmiyor artık bu olay

bende bunu belirtmek istedim hile kullanmak acizlik ve zavallılıktan başka birşey değildir ancak kalkıp biri gelse kardeşim kendi oyununuzun forumunda hile paylaşımına izin veriyorsunuz oyunda kullanıncamı yasak oluyor dese buna orantılı bir gerçek cevap veremessiniz lafım size değil admine :)

bu güzel pvpnin forumunda hile kategorisi olması ne kadar traji komik değilmi türkay bey?

Forumda Metin2 Hileleri bölümü mecbur olmalı forumun kalkınmasını sağlayan bir bölüm orası.Mmomt2 4 sene boyunca bu şekilde hizmet verdi.Burada olmasa bile başka bir yerden bulacaklar çok zor birşey değil google metin2 pvp hile yaz binlerce sayfa çıkar.Elym2 kategorileri için board tarzı bir forum olsa bile Turkmmo Metin 2 Hileleri bölümünün kalkması %0.1.Kısacası hileyle oynamaya karar veren "Mevlasını da Bulur Belasını da" o kadar hırs yapmışlar anlayacağın.

Son düzenleme:
Forumda Metin2 Hileleri bölümü mecbur olmalı forumun kalkınmasını sağlayan bir bölüm orası.Mmomt2 4 sene boyunca bu şekilde hizmet verdi.Burada olmasa bile başka bir yerden bulacaklar çok zor birşey değil google metin2 pvp hile yaz binlerce sayfa çıkar.Elym2 kategorileri için board tarzı bir forum olsa bile Turkmmo Metin 2 Hileleri bölümünün kalkması %0.1.Kısacası hileyle oynamaya karar veren "Mevlasını da Bulur Belasını da" o kadar hırs yapmışlar anlayacağın.

Madem heryerde bulunabilecek birşey turkmmoda olmamalı. Ve madem hile paylaşımı serbest ozaman elymt2 hile paylaşılınca konular neden kapanıyor. Kendinizle çelişiyorsunuz. Hileyi kullananlar savunuluyor gibi bir görünüş yaratılıyor burda. Neyse Türkay yine haklı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri