HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
abi yemin ederim banla banla bitmiyorlar bildiğin adamlar azim yapmış BİZ BU SERVERDA HİLE YAPACAĞIIZ çok fena kafalar ama keser döner sap döner bu işi halledicem sonra bende hilesiz onları seyredicem
bu güzel pvpnin forumunda hile kategorisi olması ne kadar traji komik değilmi türkay bey?
Bizler bu oyuna emek veriyoruz zevk almak için adamlar 3 5 hile açıyor oyunun artık anlaşılır sanırım![]()
Hiçbiri bir boka yaramayacak emin ol analarını ağlatıcam sonra gelip forumda sebepsiz banlandım diye ağlayacaklar :l03:
bu güzel pvpnin forumunda hile kategorisi olması ne kadar traji komik değilmi türkay bey?
işte buna sebep olanlar utansın malesef elimden birşey gelmiyor kabul ettiremiyorum düz mantık ilerliyor yönetim ve işleyiş devre dışıyım
Shorty ben sana hileyi verdim ama 1saat kadar bende kullandım itiraf ediyorum iyi niyetten ceza almam dimiişte buna sebep olanlar utansın malesef elimden birşey gelmiyor kabul ettiremiyorum düz mantık ilerliyor yönetim ve işleyiş devre dışıyım
hileyi sonuçta ben verdim sana 
işte buna sebep olanlar utansın malesef elimden birşey gelmiyor kabul ettiremiyorum düz mantık ilerliyor yönetim ve işleyiş devre dışıyım
hile kullanan birisii değilim ancak şunu sormadanda geçemicem biri 7xten banlansa ve itirazda bulunsa oyununuzun forumunda hile kategorisi var 7x paylaşımı serbest dese buna nasıl bir cevap vericeksiniz?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)