HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
işte buna sebep olanlar utansın malesef elimden birşey gelmiyor kabul ettiremiyorum düz mantık ilerliyor yönetim ve işleyiş devre dışıyım
hile kullanan birisii değilim ancak şunu sormadanda geçemicem biri 7xten banlansa ve itirazda bulunsa oyununuzun forumunda hile kategorisi var 7x paylaşımı serbest dese buna nasıl bir cevap vericeksiniz?
@admin cevaplasın benim bu konuyla ilgili bir yorumum yok malesef
Moderatör tarafında düzenlendi:
@admin cevaplasın benim bu konuyla ilgili bir yorumum yok malesef
emin olun böyle bir itirazda bulunsalar sizin gibi adminde donakalır bana çok ama çok saçma geliyor o kategori kullananlarada malesef fazla kızamıyorum resmen %100 teşvik haksızmıyım?
farkındaysan orada elymt2 hilesi yayınlanmıyor ve istek yapılmıyor anında siliyorlaremin olun böyle bir itirazda bulunsalar sizin gibi adminde donakalır bana çok ama çok saçma geliyor o kategori kullananlarada malesef fazla kızamıyorum resmen %100 teşvik haksızmıyım?
Serverin şuan tek bir açığı var onuda ben biliyordum shorty ye söyledim ama işi çok zor imkansız diyebilrim ona tavsiyem bunu okuyorsan oyuna o dosya gözüktüğü gibi oyunun kendini kapatması olur
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)