HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba , bu bakımı sabaha kadar bekledim hazır boş server kasayım dedim sürgün mağarası 2. katta şamanıma giremiyorum oyun direk ?? ???? hatası verip atıyor . Sonra sitenizden full pack indirdim ama yine nafile packlerde sorun olmadığına eminim sorun ne peki bilgilendirirseniz sevinirim .
Merhaba , bu bakımı sabaha kadar bekledim hazır boş server kasayım dedim sürgün mağarası 2. katta şamanıma giremiyorum oyun direk ?? ???? hatası verip atıyor . Sonra sitenizden full pack indirdim ama yine nafile packlerde sorun olmadığına eminim sorun ne peki bilgilendirirseniz sevinirim .
Merhaba
Sorun ile ilgili bilgimiz var düzeltme çalışmaları devam ediyor.
Merhaba
Sorun ile ilgili bilgimiz var düzeltme çalışmaları devam ediyor.
Eskiden sürgün 2.kat veya örümcek 2.kat bu tarz yerlerde geri dönüşüm yapabilirdik fakat şuan yapmıyor onuda düzeltirmisnz.
İstekler hiç bitmiyor
korkuyorum ki emek server olmaktan çıkmasa oyun hersey oranı artacak emek edip saatlerce kim ugrasıcak bence iyiydi öyle 
korkuyorum ki emek server olmaktan çıkmasa oyun hersey oranı artacak emek edip saatlerce kim ugrasıcak bence iyiydi öyle 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)