noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Yargısız İnfaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JooX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu ne saçma bir iştir ya ? Şimdi bu denizlihosting adlı firma bana gece 2 sularında yazdı işte catacomb ve kristal oda çalışıyormu dedi bende dosyalarıma bakayım dedim baktım duruyor dosyalarım tamam yapalım dedim ne kadar dedi 20 tl dedim 10 tl olurmu dedi olsun bakalım kırmayalım dedim adam attı 10 tl MOBİL İLE sonra attı sunucuyu bende yaptım aynı zamanda mapların dosyalarını ve questlerini attım çalışmıyor dedi nasıl dedim game versiyonunuz kaç dedim 34083 tamamda bu benım game2089m dosyaları 34083 yok dedim.10 TL'yi alastyr'ye kredi olarak eklemiştim ordan hesabınaza atayım diyorum adam madurumda madurum oynuyor yahu arkadaşım olsa yapayım dolandıracak olsam neden 2089m için olanı yapıp dosyaları atayım ? Sonra @sgtprice; 'ye mesaj v.s atmış oda BANA BİLE SORMADAN konumu editlmiş hayır ne yani bu biz burda satış yapıyoruz cocuk oyuncagımı bu ? Bana olay nedir diye bile sorulmadan konuya ''dolandırıcılıktan dolayı kapatılmıştır '' diyor tek tarafı dinleyerek karar ?
Yargısız infaz ? Kişinin kredisini atayım 10 tl için böyle kişilerle uğraşmam ben.Ha bu arada neye göre dolandırıcılık sıfatını atıyorsunuz ? Burada kul hakkına giriyorsunuz olayın detayını bilmeden kişiye iftira atıyorsunuz ayıptır !

Konumun yedeğinin atılmasını istiyorum inşallah yedek alınmıştır o kadar resim vardı files resimler videolar ?

Denizlihosting ulaşsın 10 tl kredisini atayım,lütfen bir dahada böyle araştırmadan işlem yapmayın. !

Arkadaşlar bu ne saçma bir iştir ya ? Şimdi bu denizlihosting adlı firma bana gece 2 sularında yazdı işte catacomb ve kristal oda çalışıyormu dedi bende dosyalarıma bakayım dedim baktım duruyor dosyalarım tamam yapalım dedim ne kadar dedi 20 tl dedim 10 tl olurmu dedi olsun bakalım kırmayalım dedim adam attı 10 tl MOBİL İLE sonra attı sunucuyu bende yaptım aynı zamanda mapların dosyalarını ve questlerini attım çalışmıyor dedi nasıl dedim game versiyonunuz kaç dedim 34083 tamamda bu benım game2089m dosyaları 34083 yok dedim.10 TL'yi alastyr'ye kredi olarak eklemiştim ordan hesabınaza atayım diyorum adam madurumda madurum oynuyor yahu arkadaşım olsa yapayım dolandıracak olsam neden 2089m için olanı yapıp dosyaları atayım ? Sonra @sgtprice; 'ye mesaj v.s atmış oda BANA BİLE SORMADAN konumu editlmiş hayır ne yani bu biz burda satış yapıyoruz cocuk oyuncagımı bu ? Bana olay nedir diye bile sorulmadan konuya ''dolandırıcılıktan dolayı kapatılmıştır '' diyor tek tarafı dinleyerek karar ?
Yargısız infaz ? Kişinin kredisini atayım 10 tl için böyle kişilerle uğraşmam ben.Ha bu arada neye göre dolandırıcılık sıfatını atıyorsunuz ? Burada kul hakkına giriyorsunuz olayın detayını bilmeden kişiye iftira atıyorsunuz ayıptır !

Konumun yedeğinin atılmasını istiyorum inşallah yedek alınmıştır o kadar resim vardı files resimler videolar ?

Denizlihosting ulaşsın 10 tl kredisini atayım,lütfen bir dahada böyle araştırmadan işlem yapmayın. !

10 TL için kimse kimseyi dolandırmaz adam dürüst ben aldım sistemleri 2089m sorunsuz çalışıyor bir yanlış anlaşılma olmuş halledilirdi boşuna konu kapatmaya gönül kırmaya deymezdi.

@sgtprice;

konuyla ilgilenecektir

Saolun yorum attıgınız için.Burada sgtprice'yi vs şikayet etmıyorum sadece sinirlendiğim nokta şu iade edeyim diyorum yok,dosya yok ne yapayım canımımı vereyim en başta 34083 deseydi satmazdım,2. bir nokta ise bana sormuyor kimse olay nedir ne değildir,tek taraf dinlenerek satışmı durdurulur ! Loglardan konum tekrar yüklensin o kadar düzenledik.

@sgtprice;

konuyla ilgilenecektir

Ben her hangi bir iade talep etmiyorum,
Ayrıca ben müneccim değilim, kişi dosyalarının olup olmadığını kontrol ederken game versiyonunu sormalıydı.
Ek olarak müşterime karşı mağdur oldum çünkü aldığı işi 1 saat içerisinde teslim edeceği yönünde anlaşıldı.
Dolayısıyla yine belirtiyorum ben 10 tl ile zengin yada fakir olmam.
Işlemi kendisi dahi yapmadı, dosyaları yolladı böyle böyle olucak, baktı gördü çalışmıyor hemen skype'den çıkış yaptı.
Dünden beri dosyaları arıyor sözde, ne bir cevap ne başka birşey.
Bu gün şikayette bulunduğumuzda bize geri yazıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri