HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
metin2 türkiye'de hile kullanıyordum yalan yok
tr'de kullanırken bendeki hile acık oldugunda karsımdaki hile kullanmasa bile hile kullanmış gibi gözüküyordu.Sırf ban yemeleri için bilerek çekilmiş olabilir.Ama tabii sizin de yalan söyleme ihtimaliniz var 
tr'de kullanırken bendeki hile acık oldugunda karsımdaki hile kullanmasa bile hile kullanmış gibi gözüküyordu.Sırf ban yemeleri için bilerek çekilmiş olabilir.Ama tabii sizin de yalan söyleme ihtimaliniz var 
videoyu çeken benim saçma sapan konuşma ben adamı tanımam etmem ama hile var atak yok çünkü karakterler sabit duruyor ama metnin canı azalıyor kesinlikle görenende buydu haa sorun varsa oyunda bilemem .metin2 türkiye'de hile kullanıyordum yalan yoktr'de kullanırken bendeki hile acık oldugunda karsımdaki hile kullanmasa bile hile kullanmış gibi gözüküyordu.Sırf ban yemeleri için bilerek çekilmiş olabilir.Ama tabii sizin de yalan söyleme ihtimaliniz var
![]()
Metin2 Türkte Nefertiti Serverinda
ElitArmy loncasında 90 Level ninjam var. Adım Emre oyundaki nickim uNfaiThfULL.
Böyle bi chara sahip olsanız siz hileyi indirir misiniz + slotlarda sekme oluyor ve slotlar hemen olmuyor lütfen dikkat edelim.
ElitArmy loncasında 90 Level ninjam var. Adım Emre oyundaki nickim uNfaiThfULL.
Böyle bi chara sahip olsanız siz hileyi indirir misiniz + slotlarda sekme oluyor ve slotlar hemen olmuyor lütfen dikkat edelim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
videoma laf ettirmem 480p kalitesiyle :m08:Video biraz tuhaf periler savrulmuyor ancak perinin arkasındaki slot savruluyor ve bir diğer ironi de slotlar ölmüyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...