HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Webbayim= Türkiyenin Gelmiş Geçmiş En iyi Bilişimi Arkadaşlar Adamlar 1 Dk İçinde Ticket Cevaplarına Bakıyorlr Sitelere Saldırı Olduğu Zaman Sizzin Haberiniz Bile Olmadan Sorunu Düzeltiyor Her hangi Bir Sorunu yoktur Fileslerinin Hepsi Sorunsuzdur Bazı Bilişimlerde 4 gb Alırsın 50 onlinede lag yapar bi bakarsın 1 gb vermişler webbayimden 1gb server aldım 300 online sorunsuz kapasitesi var tüm siteleri vb şeyleri sorunsuzdur.
SİZE TEK TAVSİYEM WEBBAYİMDİR DİĞERLERİNE BAKMAYIN SİZ..
Lexsus Gibi Liselilere Destek Vermek İçin Gece Gündüz uyumadan Sürekli Yenilik Yapmay a Çalsıyor Hangi Bilişimden 1 dk içinde Ticket Cevabı aldınız Size bu Kadarını Söylüyıorum Cidden Çok Süper Bir Bilişimm...
Ben Server Aldım Çok Ama Çok Memnunum Gerisi Size Kalmıs Arkadaşlar Otopackını vb hepsini Kendileri Yapıp Veriyorlar Geçenlerde 7 Adet Saldırı Aldım Puttyden Baktım 7 Adet Saldırımvar Sadece Serverimde Lag olustu Sebebide 1 gb serverde 4 ch açık olması SİZE TEK TAVSİTEM ALMAK İSTERSENİZ... WEBBAYİM Serverinizi Alın Gelin Sonra Allah Razı Olsun Diyin Biraz Sevap Kazanalım
WWW.WEBBAYİM.NET
SİZE TEK TAVSİYEM WEBBAYİMDİR DİĞERLERİNE BAKMAYIN SİZ..
Lexsus Gibi Liselilere Destek Vermek İçin Gece Gündüz uyumadan Sürekli Yenilik Yapmay a Çalsıyor Hangi Bilişimden 1 dk içinde Ticket Cevabı aldınız Size bu Kadarını Söylüyıorum Cidden Çok Süper Bir Bilişimm...
Ben Server Aldım Çok Ama Çok Memnunum Gerisi Size Kalmıs Arkadaşlar Otopackını vb hepsini Kendileri Yapıp Veriyorlar Geçenlerde 7 Adet Saldırı Aldım Puttyden Baktım 7 Adet Saldırımvar Sadece Serverimde Lag olustu Sebebide 1 gb serverde 4 ch açık olması SİZE TEK TAVSİTEM ALMAK İSTERSENİZ... WEBBAYİM Serverinizi Alın Gelin Sonra Allah Razı Olsun Diyin Biraz Sevap Kazanalım

WWW.WEBBAYİM.NET
Son düzenleme:
Webbayim Tek kelime ile mükemmel ötesi Gerek filesleri , gerek müşteri memnuyeti en önemliside satış yapmadan önceki yüzleride aynı satış yaptıkdan sonra dahada iyilir kısacası on numara 5 yıldız bir bilişim diyebilirim . İnanın serverimi 4 kere sıfırlattım .. 50-60 fazla aradım , 10-15 ticket attım hepsinede benle en samimi arkadaşlarıymışım gibi ilgi gösterdiler allah razı olsun
Webbayim & Gelecekdeki bilmeyenlerin en kaliteli bilişimi diyorum ve sözümü bitiriyorum , TAVSİYEMDİR %100 . :ka19:
Webbayim & Gelecekdeki bilmeyenlerin en kaliteli bilişimi diyorum ve sözümü bitiriyorum , TAVSİYEMDİR %100 . :ka19:
hiç düşünmeden webbayimden al.bu zamana kdr bircok bilisimle calısdm ama bunlar farklı.oyun içi destekleri gayet güzel.önceden bi destek talebi acardım xxx bilisime 3 günde anca cevap gelirdi.webbayimde en geç 15 dakika.koruma sistemleri güzel.filesleri sorunsuz.en önemlisi parayı yatrdıkdan snrada aynı muameleyi gösteriyolar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)