HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben Aldım Gayet Memnunum Alcaklara Webbayimi Öneririm.
Alan biri olarak filesler vs.. sorunsuz zaten şu kötüleyen 2 kişiye dikkat ettim heryerde kötülemişler firmayı ama şuan en iyi firma diyebilirim sorunsuz gerçekden tavsiye ederim.
Olanlari söylüyorum. Eğer aralarında olmayan bişey varsa gelin söyleyin bende kanıtlarla beraber geri döniyim size ? olurmu.
Gereksiz gereksiz konuşmayın. hesabın yeni yan hesaplar ile yaptığınıza bakın. Ve ayrıca bir şikayetin yoksa bu bölüme girmen saçmalık.
Buda senin yan hesap olduğunun bir belirtisi.
Olanlari söylüyorum. Eğer aralarında olmayan bişey varsa gelin söyleyin bende kanıtlarla beraber geri döniyim size ? olurmu.
Gereksiz gereksiz konuşmayın. hesabın yeni yan hesaplar ile yaptığınıza bakın. Ve ayrıca bir şikayetin yoksa bu bölüme girmen saçmalık.
Buda senin yan hesap olduğunun bir belirtisi.
Haha arkadaşın dediği gayet mantıklı. Bir oyuna sahipsin ve Nasıl bilirdinize bakıyorsun
18 mesajın var. Mantıksal bozuntular... 
Webbayim 1 numaradır çok memnunum.Arkadaşlar Yarın Webbayimden Metin2 + domain Alıcam Fakat Webbayimi Nasıl Bilirsiniz Turkmmo Ailesne Danışmak İstedim Fikirlerinizi Paylaşırsanız Herkez Faydalanabilir Teşekkürler...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)