- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Server aceleye gelmedi arkadaşlar, emek server konusunda ki tecrübesizliğimize dayalı sorunlar var genelde. Fakat sizlerin bildirimleriyle sıra sıra düzenlemey devam ediyoruz serverı.
Hile konusunda da emin olun elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.
Evet sorunlar tek tek hallediliyor ama bazı sorunlar için geç olacak bunlar düzeltilse bile işe yaramayacak ruh taşları 1 M kadar düştü hele savaşçı gibi bir karakterin zihinsel, bedensel en düşük 4-5 M olması gerekirken 1 - 2 M gibi bir fiyattan gidiyor zaten serverin ilk açıldığında düşük bir piyasavardı şimdi yarı yarıya düştü ruh taşı için verdiğim tavsiye hemen uygulanırsa bir kaç aya ruh taşı hak ettiği değere ulaşır ama beceri kitaplarını bilemem
İnsanlık hali tabi ama bu tecrübesizlik piyasayı kötü etkiledi..
- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Genelde önerilerinize katılıyorum. Ancak efsun konusunda benimde kişisel bir önerim var. Efsun fiyatlarını uygun ancak markette 1 adet yetine 10-15 veya daha fazla satılması herkes için uygun olacaktır.
İyi oyunlar
İyi oyunlar
- Konular
- 313
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 1,143
- DevLira
- 3
Haklısın Arkadaşım Ama Biraz Sabır Ahtapot Kimi 10 Kolu yok Admilerin ki 10 işe birden koştursun yapıyorlar çalışıyorlar onlara da hak verin bu oyunda herpimiz oynuyoruz ama bizde herkes gibi bekliyoruz. beklmeye devam edelim her sey ilerleyen zamanlarda elbette rayına oturcak.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Aslında Ateşin, Şimşeğin ve Rüzgarın Bile Bir Yararlılığı Var Hele ki Emek Server de(KENDİ ŞAHSIMA GÖRE)
Ama tabi kimisi içinde bazı efsunlar bazılarına göre işe yaramıyor olarak görünüyor. Bu konuda kimse kimseye laf etmemesi en doğal seçenektir. Bana şimşek, rüzgar, ateş iyiyse kimisi için bıçak ,çift el, kılıç, yay, büyü iyidir bu kişinin kendi şahsi düşüncesidir ama tabi şöyle de düşünür isek bular yaramaz öyle saçmalık mı olur diye karşımızda ki insana bu durumu yansıtmamak gerekir sana göre yaramayabilir ama onun için o en iyisi efsundur.
Kolay Gelsin İyi Eğlenceler.
İyi Forumlar.
benim demek istediğim gereksiz efsun yok sende diyorsun ben bu efsunu kullanırım sen onu kullanırsın herkese göre farkıdır bu ama arkadaş yararlı olabilecek efsunların kaldırılmasını istiyor eminin ki o kaldırılmasını istediği efsunların ne işlevi olduğunu bile bilmiyordur.
- Konular
- 313
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 1,143
- DevLira
- 3
benim demek istediğim gereksiz efsun yok sende diyorsun ben bu efsunu kullanırım sen onu kullanırsın herkese göre farkıdır bu ama arkadaş yararlı olabilecek efsunların kaldırılmasını istiyor eminin ki o kaldırılmasını istediği efsunların ne işlevi olduğunu bile bilmiyordur.
bence bu konuda o arkadaşımıza önce bir araştırmalısın sonra konu hakkında yorum yapmalısın desek daha iyi olur bence haksız mıyım ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)