TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Server aceleye mi geldi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan form22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

yazdıklarımın hepsini okuduğundan emin misin ? sonunda bu benim düşüncelerim sana göre yanlış olabilir herkez için aynı ama bazı sorunlar var hemen müdahale edilmez ise ileride düzeltilse bile bir işe yaramayacak efsun botuna gelince efsun botu kullanan birisi zaten paralıdır 100-200 tane efsun için bot açmaz yani şimdi efsun fiyatları düşerse efsun botu kullananlar daha mı çok artacak bunu mu iddaa ediyosun efsun botu kullananları gördüm diyorsun madem gördün destek.elym2.com adresine bildir yöneticiler gerekeni yapsın ayrıca ben GM'leri suçlamıyorum veya sorumlu tutmuyorum ilk defa emek server açıyorlar elbette bir takım sıkıntılar olacak önemli olan buna yerinde müdahale etme ben yöneticilerden bunu istiyorum yazdıklarımı ve kendi yazdıklarını tekrar okursan belki ne demek istediğimi anlarsın bütün yazdıklarımı desteklemek zorunda değilsin sende kendi fikirlerini yazabilirsin.

Efsun botu açanlar ın hepsi ban yedi kardeşim gönlünü ferah tut hala daha ban yemege devam ediyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri