- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@LodosKentrHelal olsun @123denizli123; arkadaşım ama gmleri kayırmak yalakalık oluyormuş biri öyle dedi banayarıldım gülmekten
sabahtan beridir
![]()
İyi Forumlar.
yalakalık yok bunlar dogru yalanmı ?
- Konular
- 313
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 1,143
- DevLira
- 3
YOK SANA YALAKALIK YAPIYORSUN DEMEDİM ESTAFURULLAH NE HADDİME ADAMIN BİR TANESİ BENBİM AÇTIGIM BIR KONUYA ARDI GMLERE KARSI ANLAYISLI VE DUYARLI OLALIM DİYE O KONUDA TUTTU BANA YALAKALIK YAPMA DEDİ SEN HAKLISIN HAKLI OLMAK ONA GÖRE YALAKALIK OLUYORMUS SANA YALAKA DEMIYORUM KARDEŞİM 
@123denizli123;

@123denizli123;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
kardeşim sen 200 k diyorsun efsun nesnesini efsun botu çalışıyor metin 2 de adamlarda var gördüm hatta server korumasız oldugu için efsun botu daha çok çalışır bk konusuna geline bk alırken kardeşim artık bk ciler bk düşürmez sebeb:
- Zaten serverde bk 200-300 k alırım der.
-Ruhtaşı dersen ona katılıyorum
-Simit emek serverde ne işe yarıyacak yani ben serverde görüyorum bunları öğle söylüyorum sen diyorsun bunu böğle yaparmısınız şöyle yaparmısınız ama Shorty in vakti varmı herşeyi söğlemek değil yapmak gerekir. GM lerimiz elinden geleni yapıyor Erdemaa hem oyun hem forum mesajların hepsine cevap veriyor sende GM lerimize hak ver serveri yakında düzeltilir. Zaten F1RT1NA ban yedi GM miz attı . Hileciler için Erdemaa GM mize söğleyin gerekeni yapıyor. Onlarda insan azcık hak ver
yazdıklarımın hepsini okuduğundan emin misin ? sonunda bu benim düşüncelerim sana göre yanlış olabilir herkez için aynı ama bazı sorunlar var hemen müdahale edilmez ise ileride düzeltilse bile bir işe yaramayacak efsun botuna gelince efsun botu kullanan birisi zaten paralıdır 100-200 tane efsun için bot açmaz yani şimdi efsun fiyatları düşerse efsun botu kullananlar daha mı çok artacak bunu mu iddaa ediyosun efsun botu kullananları gördüm diyorsun madem gördün destek.elym2.com adresine bildir yöneticiler gerekeni yapsın ayrıca ben GM'leri suçlamıyorum veya sorumlu tutmuyorum ilk defa emek server açıyorlar elbette bir takım sıkıntılar olacak önemli olan buna yerinde müdahale etme ben yöneticilerden bunu istiyorum yazdıklarımı ve kendi yazdıklarını tekrar okursan belki ne demek istediğimi anlarsın bütün yazdıklarımı desteklemek zorunda değilsin sende kendi fikirlerini yazabilirsin.
- Konular
- 313
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 1,143
- DevLira
- 3
Arkadaşlar. kim ne yaptığı sorun bile değil ilerde yapılması diyorsun bir şeye yaramaz diyorsun ya bir günde bir apartman dikemez isen bir gün de bir istediğinin olmasını beklemeyeceksin ve böyle düşünme onlar bunu yaptılar ama ilk kez yaptıkları için bu konuda deneyimsiz olduklarını belirttiler @Shorty; 'nin Açmış olduğu sabit konuya yanı bu linke =>( http://www.turkmmo.com/ely-metin24/...-yasadiginiz-hatalar-veya-beklemediginiz.html ) sıkıntını yazıp durumu izah etmelisin birisi bir şeyler söyledi diyede asla yanlış düşünmemelisin. bu işler anında değil zamanla olacak işler aceleye gerek yok bizde oynuyoruz sonuçta bu oyunu arkadaşım.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)