TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Pc durduk yere yeniden başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saqolera2620
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Walla @admin dediklerini yaptım yinede bi sonuca ulaşamadım .
@Ufuk POYRAZ sanırım biraz şansızım 2 Tane tamirciye götürdüm sorunumu anlattım . 2side yaparım dediler . Yaptılar ama yine sonuç aynı yine aynı 2 tamirciyede 25 - 25 ödemek zorunda kaldım artık çileden çıktım yani anlatamıyorum halimi .

Bilgisayarcı var bilgisayarcı var.Sorunun buyuk ihtimalle islemcide zaten termal macun eski mi?Çunku termal macun ısının azaltılmasında onemli bir etken.bunun kurumasi sonucu isi artar ve bu tarz sorunlar cikabilir.

Yok hayır . İlk götürdüğüm bilgisayarcıda temizlik + termal macun yaptırdım daha 2 gün olmuştur . 2. gittiğim Bilgisayarcıda Oda sök çıkar başka bakım yaptı . Dün aldım şimdi pc yi Yine aynı Yine aynı . Acaba sorun gerçekten Kasada mı ? yoksa 6lı prizde mi ? Kafam İyice Karıştı Şu 2 haftalık tatilin 1 haftası bu yüzden gitti diğerinin de gitmesini istemem .

Kullandığın prizde topraklama yok ise veya prize 240 WT'lık 3 ten fazla birşey bağlıysa bu olur. Voltajdaki küçük bir değer kaybı pcyi kapatır sürekli devam edersede kasayı yakarsın. Topraklama olmasına dikkat et @saqolera2620

@Coma Topraklamam mevcut takılı olan sadece bilgisayarla ilgili güç prizi vb. takılı başka takılı olan bir şey yok . Voltaj kaybından şüpheleniyorum emin olmam lazım elektirikçiye götürmeden bir sorun olup olmadığını kendim bulabilirmiyim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri