emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Pc durduk yere yeniden başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saqolera2620
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sorunum Şu pc 2 saatte bir kendini yeniden başlatıyor bu durumda hayli bir sinir edici .
İlk kendi yöntemlerimle çözmeye çalıştım olmadı format attım yine olmadı .
Sorunun Kasadaki fan. hdd. vb . şeylerden olduğunu düşünüyorum . Buda SS
x9ob5r.png
[/URL][/IMG]

Buda 1 saat sonrası :
KrMyGz.png
[/URL][/IMG]

Kasanın İçindeki tozları Temizledim Değerler biraz düştü
wMpQ47.png
[/URL][/IMG]
Bu Sefer Pc yeniden Başlaması Gitti Bu sefer Komple Kapanıyor Ve yeniden başlamıyor Çıldırıcam Artık Konu Güncel .!

Son düzenleme:
resimlerden pek anlamadim ama formatla duzelmediyse zaten mekanik birsey oldugu belli. Aşırı ısınma sonucu sistem kendini bastan baslatir veya kapatir , isinma olabilir.

Son düzenleme:
Bigisayarı sağlam bir temizle, fanını özellikle. Büyük ihtimalle bundan kaynaklı.

Eğer bundan kaynaklı değilse donanımsal bir problem vardır. Fakat dediğim gibi büyük ihtimal temizlersen sorun düzelir

Bende de aynı sorun vardı belli bir süreden sonra yeniden başlatılıyordu. Tamirciye götürdüm işlemci soketlerinin kırık olduğunu söyledi. Birde BİOS güncellemesi yapılmadığını söyledi ve elektrik kaçırdığını söyledi. Bilgisayarcıya götürdükten sonra hiç bir sorun kalmadı.

Walla @admin dediklerini yaptım yinede bi sonuca ulaşamadım .
@Ufuk POYRAZ sanırım biraz şansızım 2 Tane tamirciye götürdüm sorunumu anlattım . 2side yaparım dediler . Yaptılar ama yine sonuç aynı yine aynı 2 tamirciyede 25 - 25 ödemek zorunda kaldım artık çileden çıktım yani anlatamıyorum halimi .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri