Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Dün 40 ın uzerinde itemim çalındı kim olduğunu da çok iyi biliyorum her neyse itemlerim 6eliyoru7 isimli çarımdan çalındı şu çarın bi inceleyin zaten goreceksiniz herif gozumun onunde itemlerimi 1 level çarına aktardı daha oncesin de Diegon un itemleri çalındığında kanıtı olmadığı halde itemleri geri verildi kırmızı 1 de gorduk bu olayı gozumuzun onunde oldu madem ki ıp adresin bakılıyo her şey 6eliyoru7 isimli çarımı bi araştırın goreceksiniz zaten kanıtsız işlem olmazı bi bırakın dalga geçeri gibi gelen giden onu yazıyo hiç birnizde geçmiş olsun falan demediniz demeyinde nede olsa modarotor veya yoneticisiniz bizden farkınız var değil mi oyle yazarsanız ne farkınız olacak her neyse bundan 1.5 ay once ben ıp ban yedim yaşam kutsamasından çarlar da bir tane bile kutsama yoktu + kutsamaları ben bildirdim + takım lideleri olan Shorty kendisi ne dedi ÇARLARIN DA 10 DAN FAZLA KUTSAMA OLAN ÇARLAR SINIRSIZ BAN YİYECEK ben gidip kutsamları bildiriyorum benim çarlarım ban yiyo kutsama olmadığı halde bari girin bi çarları inceleyin elinize mi yapışacak bu mu oyuncuya verilen değer butun itemlerini elinden almak mı açtığım konuların haddi hesabı yok diyosunuz ki admin veya shorty e madem oyle bi gelin ilgilenin sizde ben size bana sunu verin bunu verin demiyorum kendi paramla aldığım ve haksız olarak elimden giden itemleri mi geri istiyorum 4 yıllık oyuncuyum bir kere videolu kanıttan ban yemişim birine gidip kufur etmemişim gm ye hakaret etmemişim ama sonuca bak guya ıp ban yediğim gun çarlarım ıncelenecekti sadece bizde bekliyoz he iyi çarlarda nasıl olsa kutsama yok incelesinler 1-2 gun girmeyiz oyuna diye ama nerde 1.5 ayı geçti insaf benim burda kendi mi acındırdğım falan yok ben bu oyun için uğrasıp nasıl o itemleri elde ettiysem onları geri istiyorum ki hakkım olan bişey
Bizimde edtlerimi çalındı kanıtımız yok diğe yardım edilmedi bana denilen şey
hesap güvenliği oyuncuya aittir videolu kanıtınız varsa ticket atın ceza uygulanılır dedi
hesap güvenliği oyuncuya aittir videolu kanıtınız varsa ticket atın ceza uygulanılır dedi
burak bu isler artik torpilemi ne bakıyor varsa torpilin alirsin editini yoksa bırakırsın oyunu zaten bu Diegon oldukca oyunda soyulan cok olur benim itemlerimi calan adamda Diegon
ben zaten oyundan tat almıyom girmiyorumda kac gundur dikkat edersen
burak bu isler artik torpilemi ne bakıyor varsa torpilin alirsin editini yoksa bırakırsın oyunu zaten bu Diegon oldukca oyunda soyulan cok olur benim itemlerimi calan adamda Diegon
hadi tamam kanıt yokta benm haksız yere 6 çarım ban yemiş onla bile ilgilenen yok
hadi tamam kanıt yokta benm haksız yere 6 çarım ban yemiş onla bile ilgilenen yok
​telefonunu buldum arıyorum mesgule atıyo utanmaz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)