HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
aynı sorun bende alıyorum cozumu nedır ? konu sahıbı
bariz olarakta resimde görüldüğü gibi kullanılan ip de sorun olduğunu gösteriyo Microsoft Loopback ağ bağdaştırıcısı kurup kendinize bi ip ayarlayıp o ip ile kurmayı dene oda olmassa ram yetersizliğinden sürekli çökme oluyodur bn filesi sorunsuz açtım ilk bşta bnde 192 li ip yi düşünmüştüm

bariz olarakta resimde görüldüğü gibi kullanılan ip de sorun olduğunu gösteriyo Microsoft Loopback ağ bağdaştırıcısı kurup kendinize bi ip ayarlayıp o ip ile kurmayı dene oda olmassa ram yetersizliğinden sürekli çökme oluyodur bn filesi sorunsuz açtım ilk bşta bnde 192 li ip yi düşünmüştüm![]()
Eyvallah kardesim bir deneyim bakım ne olcak

bariz olarakta resimde görüldüğü gibi kullanılan ip de sorun olduğunu gösteriyo Microsoft Loopback ağ bağdaştırıcısı kurup kendinize bi ip ayarlayıp o ip ile kurmayı dene oda olmassa ram yetersizliğinden sürekli çökme oluyodur bn filesi sorunsuz açtım ilk bşta bnde 192 li ip yi düşünmüştüm![]()
8gb RAM verdim RAM yetersizliği imkansiz loopback de kurdum değişen birşey olmadi
8gb RAM verdim RAM yetersizliği imkansiz loopback de kurdum değişen birşey olmadi
valla ayenn bende butun denılen herseyı yaptım bende aynı durumdayım
)) sorun bizlerdemi yoksa filestemı anlamıs degılım bir baglansam oyuna degisiklik yapip turkcelstırcem ama malasef giremıyorum denemedım sey kalmadı- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)