HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dragon soul arındırma panelinin açılmaması
dragon soul taşlarını herhangi bi hesapta aktif edince verilen özelliklerin diğer çarlara yansıması(kristallerdeki efsunların bi çalışıp bi çalışmaması)
enerji sistemi bozuklukları
şu sorunlarda çözülürce iyi olcak :S
40250-40424 filesler 40605 exe lerle tr clientlerde denenince pek bi sorun çıkarmıyo lakin tr clientte bi çok gr2 kilitli olunca clienti deneyenin içine oturup geri çıkyıo burdanda yani zoria2 clienti fazla yardımcı olmuyo bazı özelliklerde
dragon soul taşlarını herhangi bi hesapta aktif edince verilen özelliklerin diğer çarlara yansıması(kristallerdeki efsunların bi çalışıp bi çalışmaması)
enerji sistemi bozuklukları
şu sorunlarda çözülürce iyi olcak :S
40250-40424 filesler 40605 exe lerle tr clientlerde denenince pek bi sorun çıkarmıyo lakin tr clientte bi çok gr2 kilitli olunca clienti deneyenin içine oturup geri çıkyıo burdanda yani zoria2 clienti fazla yardımcı olmuyo bazı özelliklerde
Son düzenleme:
![]()
Herhangi hata yok fileste
koray kardeşim bu değiştirilmiş filesler dışında senin verdiğin fileste yni almanca olanda dragon soul sistemini nsl etkinleştiriyosun hangi komutları giriyosun onlarıda resimli koyarsan güzel olur bide arındırma paneli açılmıyo bu packlarda bide sol üst köşedeki simgelerde sorun oluyo açıklarsan sevinirim
koray kardeşim bu değiştirilmiş filesler dışında senin verdiğin fileste yni almanca olanda dragon soul sistemini nsl etkinleştiriyosun hangi komutları giriyosun onlarıda resimli koyarsan güzel olur bide arındırma paneli açılmıyo bu packlarda bide sol üst köşedeki simgelerde sorun oluyo açıklarsan sevinirim
Bu files hariç sorunsuz şuan başka files yok piyasada(ücretsiz), Atak Server ile denedim ben itemler depoya geldiğinde yerleştirilebiliyor. Bu sistemi ve işleyişini hiç anlamadığım için pek ince ince deneyemedim ancak arındırma paneli dediğin şeyi bilmiyorum. Sol üstteki simgeler pack ile alakalı oluyor genelde full client ile dene sorun çözülür
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)