Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

40K Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 195
  • Görüntüleme Görüntüleme 42K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

quote_icon.png
emre1055 Nickli Üyeden Alıntı

e284N2.png

Yukarıdaki hatayı almaktayım neden kaynaklanıyor çözemedim yarımcı olurmusunuz

Ben aynı hata yardım düzeltmek zorunda

dragon soul arındırma panelinin açılmaması

dragon soul taşlarını herhangi bi hesapta aktif edince verilen özelliklerin diğer çarlara yansıması(kristallerdeki efsunların bi çalışıp bi çalışmaması)

enerji sistemi bozuklukları

şu sorunlarda çözülürce iyi olcak :S

40250-40424 filesler 40605 exe lerle tr clientlerde denenince pek bi sorun çıkarmıyo lakin tr clientte bi çok gr2 kilitli olunca clienti deneyenin içine oturup geri çıkyıo burdanda yani zoria2 clienti fazla yardımcı olmuyo bazı özelliklerde

Son düzenleme:
1779846_666168090095567_902041608_n.jpg

Herhangi hata yok fileste

koray kardeşim bu değiştirilmiş filesler dışında senin verdiğin fileste yni almanca olanda dragon soul sistemini nsl etkinleştiriyosun hangi komutları giriyosun onlarıda resimli koyarsan güzel olur bide arındırma paneli açılmıyo bu packlarda bide sol üst köşedeki simgelerde sorun oluyo açıklarsan sevinirim

koray kardeşim bu değiştirilmiş filesler dışında senin verdiğin fileste yni almanca olanda dragon soul sistemini nsl etkinleştiriyosun hangi komutları giriyosun onlarıda resimli koyarsan güzel olur bide arındırma paneli açılmıyo bu packlarda bide sol üst köşedeki simgelerde sorun oluyo açıklarsan sevinirim

Bu files hariç sorunsuz şuan başka files yok piyasada(ücretsiz), Atak Server ile denedim ben itemler depoya geldiğinde yerleştirilebiliyor. Bu sistemi ve işleyişini hiç anlamadığım için pek ince ince deneyemedim ancak arındırma paneli dediğin şeyi bilmiyorum. Sol üstteki simgeler pack ile alakalı oluyor genelde full client ile dene sorun çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri