Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

40K Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 195
  • Görüntüleme Görüntüleme 42K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

quote_icon.png
emre1055 Nickli Üyeden Alıntı

e284N2.png

Yukarıdaki hatayı almaktayım neden kaynaklanıyor çözemedim yarımcı olurmusunuz

Ben aynı hata yardım düzeltmek zorunda

aynı sorun bende alıyorum cozumu nedır ? konu sahıbı

aynı sorun bende alıyorum cozumu nedır ? konu sahıbı

bariz olarakta resimde görüldüğü gibi kullanılan ip de sorun olduğunu gösteriyo Microsoft Loopback ağ bağdaştırıcısı kurup kendinize bi ip ayarlayıp o ip ile kurmayı dene oda olmassa ram yetersizliğinden sürekli çökme oluyodur bn filesi sorunsuz açtım ilk bşta bnde 192 li ip yi düşünmüştüm :D

bariz olarakta resimde görüldüğü gibi kullanılan ip de sorun olduğunu gösteriyo Microsoft Loopback ağ bağdaştırıcısı kurup kendinize bi ip ayarlayıp o ip ile kurmayı dene oda olmassa ram yetersizliğinden sürekli çökme oluyodur bn filesi sorunsuz açtım ilk bşta bnde 192 li ip yi düşünmüştüm :D

Eyvallah kardesim bir deneyim bakım ne olcak :D

8gb RAM verdim RAM yetersizliği imkansiz loopback de kurdum değişen birşey olmadi

8gb RAM verdim RAM yetersizliği imkansiz loopback de kurdum değişen birşey olmadi

valla ayenn bende butun denılen herseyı yaptım bende aynı durumdayım :))) sorun bizlerdemi yoksa filestemı anlamıs degılım bir baglansam oyuna degisiklik yapip turkcelstırcem ama malasef giremıyorum denemedım sey kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri