romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Admin`e Söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 645
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Turkmmo Kural sayfasi warmi .?=

Yıllar önce daha konular sayılıyken söylemiştim Bilal abiye bir mobil site tasarısı olsa fena olurdu diye , dalga geçmişti. Hiç unutmamıştım 😂 . Eskiler canlandı zar zor girdim foruma . Yav sen ne yapmışsın Emrah abi . Bir de o avatarın yok muydu 😂 uzun zaman sonra forumda dolaşmak güzelmiş

Son düzenleme:
slm iyi gunler ben metin2 pvp reklamı vermek ıstıyorumda her ay 150 tl mi odıcez + odeme bildirimini nereye yapıcaz + daha ılk defa reklam verıcem user toplarsamda her ay yatırırım sıkıntısz acill cevap bekliyorum

Slm admin ben yarın metin2 PvP reklamı vericmde odeme bildirimine hemen bakarsın deme ondan sonra siteye nasi atican senmi atican benmi + ben kaç TL yatiram

Yeni ranklar güzel olmuş fakat Turkmmo gibi bir platformun daha önceki ranklarını göz önüne alırsak ve gelişmişliğini göz önüne alırsak benim şahsi düşüncem bu seneki ranklar basit kalmış.

Bence daha iyisini yapabilirsiniz geliştirilmesi gerek. Bu benim şahsi düşüncem. Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri