- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 1h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 364
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Uzman üye olmak için neden yararlı paylaşımlarda bulunuyoruz. Ben kendi şahsi işlerim için kullanıyorum forumu 2.5-3 yıldır da aktif olarak kullanıyorum. Bundan öncede hesaplarım vardı bilgilerini unuttuğum için bunu açmıştım. Bence bir sene falan koyabilirsiniz. Dediğiniz şekilde olursa kişisel işleri için kullananlar ebediyen normal üye konumunda kalacaklar. Bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum
Uzman Üye,Bir tık üstü Moderatör.Bunlar Kişisel işlerinden çok forumu düşündükleri için bu rütbeleri alıyorlar zaten.
- Konular
- 147
- Online süresi
- 20m 28s
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 106
- DevLira
- 0
Uzman Üye,Bir tık üstü Moderatör.Bunlar Kişisel işlerinden çok forumu düşündükleri için bu rütbeleri alıyorlar zaten.
Ben bu forumu diğer hesaplarım dahil olmak üzere 3-4 yıldır kullanıyorum. Açık olduğu sürece allah ömür verdiği sürece kullanmaya devam edeceğim. Sürekli normal üye mi kalacağız. Herkesin forumu kullanış amacı farklıdır. Moderatör alımı için paylaşım önemi olabilir ama uzman üye için gerekli olmaması lazım diye düşünüyorum
- Konular
- 479
- Online süresi
- 3s
- Reaksiyon Skoru
- 177
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 46
- DevLira
- 0
İstanbul'a gelmeyi düşünüyor musunuz ?
- Konular
- 21,047
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,126
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,755,035
- DevLira
- -3
varfacebook adresiniz var mı ?
Bundan önce çok değtşirmiştim bu güncel olanResminiz tarihlerden kalmadegisin azıcık
![]()
![]()
Öyle bir durum olduğunu düşünmüyorum, istatistikler de bunu doğruluyor2010 ve 2011 döneminden sonra foruma olan ilginin azalmasını neye bağlıyosun emrah?

Ne olması gerekirdi ?Neden Turkmmo ?

Her rütbenin belli bir anlamı var. Normal üye olarak kalmanın neresi kötü kiUzman üye olmak için neden yararlı paylaşımlarda bulunuyoruz. Ben kendi şahsi işlerim için kullanıyorum forumu 2.5-3 yıldır da aktif olarak kullanıyorum. Bundan öncede hesaplarım vardı bilgilerini unuttuğum için bunu açmıştım. Bence bir sene falan koyabilirsiniz. Dediğiniz şekilde olursa kişisel işleri için kullananlar ebediyen normal üye konumunda kalacaklar. Bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum
forumda faydalanamadığınzı birşey yok, uzman üyelik ekstra paylaşım yapanlara verdiğimiz bir rankİstanbul'a gelmeyi düşünüyor musunuz ?
işlerim nedeniyle sık sık geliyorum zaten

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)