- Konular
- 72
- Online süresi
- 15m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 142
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İzmir' de olanlarla buluşur musunuz ?
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben bişi rica edicem yılladır metin2 oynayan binlerce insan bu foruma giriyor çok iyi bi forum yararlı ama bugün amatörcede olsa eğlence amaçlı server açmak için foruma bakdım yazan bilişimlere felan 3 tane büyük bilişim gördüm netaktif büyükwep ve esilagamers üçüyle alakalı 1 tane iyi şey görmedim tamamen dolandırıcı oldukları yazıyor böle güzel bi forumu kirletmelerine izin vermeyin yüzlerce insanı kandıran bu adi insanları burda tutmayın merak edip araştırmasam bende boş yere para harcamış olcakdım dikkate almanızı rica ediyorum teşekkürler 

- Konular
- 170
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Hesabımın silinmesini istiyorum.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 14
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çok fazla reklam var 

- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,128
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,755,056
- DevLira
- -3
Uzun süredir işlerim dolayısıyla bu konuya bakamıyordum öncelikle kusura bakmayın lütfen
http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/1411127-yeni-uye-grubu-tm-uye-17052015-a.html

İstemediğiniz bölümü gösterme olayı yakında gelecek,
Portal için yazar alımımız var şuan, alttaki linkten başvuru yapabilirsin
http://www.turkmmo.com/application-forms.php?appid=3
Bunu kullanıcı ayarlarından ayarlayabilirsin, zaten o şekilde

Oyunlara ait pek çok kategorimiz var, steam oyunları oralara uyuyor aslında.
Uzun süreli forum üyelerine pek çok rank geliyor aslında forumda.
Kulağa hoş gelen her türlü şarkıyı dinlerim
Her cümlenin değil her kelimenin ilk harfini büyük yazmaktan bahsediyorsun sanırım, evet hoş durmuyor
Yayın ekibimiz var ama yayınlara ara verdik daha çok yazılı ve videolu haberlere ağırlık veriyoruz
Anime izlemiyorum
Ruh halim sakin ve stresli diyelim
Süper kahraman olmak gibi bir hayalim olmadı
?
Portal yazarlığ için dönüş yaptık ilk onayı geçenlere, sırada 2. onay var.
Portal yazarlarının ayrı bir rankı yok şuan ama ayrı bir üye grubu var, rankda gelir.
Canım sıkıldığında uğraşacak birşeyler ararım, Fakat genelde canımın sıkılacağı bir vaktim olmuyor
Bir üye canımı çok sıkıyorsa ve hakaret, küfür vb birşey yoksa genelde dikkate almıyorum
Bazen bazı insanlar laftan anlamıyorlar çünkü boşa uğraşmak anlamsız

DetaylarNasıl TM olucam bilginiz varmı
http://www.turkmmo.com/forumumuz-hakkinda/1411127-yeni-uye-grubu-tm-uye-17052015-a.html
Doğru düzgün mesajlar iletm üye olmak için 250 mesaj sizce nasıl değerlendirilmeli?

Ne tarz alt kategoriler?Selamlar @admin ;
Mobil Oyunlar bölümünde mobilde oynadığımız diğer oyunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz bir alt kategori açılabilir.
Ek not: İstemediğimiz bölümleri kapatabilme özelliği getirilmeli. Örneğin: Metin 2 bölümünde işi olmayan birisi o bölümü kapatabilmeli. Böylelikle üyeler ilgilenmediği kategorileri görmek zorunda kalmaz. Siteyi daha rahat ve stabil şekilde kullanabilirler.
Üçüncü bir ek not: Portal için profesyonel anlamda ofis dışı haber ve inceleme yazabilecek serbest yazar alımı var mı?
İstemediğiniz bölümü gösterme olayı yakında gelecek,
Portal için yazar alımımız var şuan, alttaki linkten başvuru yapabilirsin
http://www.turkmmo.com/application-forms.php?appid=3
Neden Hep ilk yazılan sayfanın en sonunda son yazılan sayfanın ilk sayfasında gözüküyor en güncel olan bilgi sayfanın sonunda olması gerekmez mi ?
Bunu kullanıcı ayarlarından ayarlayabilirsin, zaten o şekilde
Konu nedir ?Uzman üye hakkinda irtibatta geçebilirmisiniz

Şuan planlarımızda yok maalesefbenim bi sorum olucak isim değiştirme sistemi eklecekmi acaba
Peacemackers seçiyor. ona sorabilirsin, dergi yönetimi ona ait.@admin; im dergi editörü neye göre seçiliyor ?
Söylediğin yer ile bir ilgimiz yokarkdaşalar nemesis mt2 ve gm ailesi oyunda hak yiyor buna bişey yapabilirmisiniz ?
hiç bişey yapamaasanız bana adres tel verebilirmisiniz?

Hafta sonuna denk gelmiştir muhtemelenReklam vermek istiyordum parayı yatırdım 3 gündür cevap gelmiyor ?
Admin aylık kazancın nedir forumdan

Sadece Steam Oyunları İçin Bir Kategori Açmayı Düşünüyor Musunuz ?
Uzun Süreli Forum Üyelerine Herhangi Bir Rank Verilmesi Düşünülüyor Mu ?
Ne Tarz Şarkıları Seversiniz ?
Her Cümlenin Başını Büyük Yazmam Çok Mu Gıcık Duruyor ?![]()
Yayın Ekibiniz Varmı Yoksa Böyle Bir Proje Düşünüyor Musunuz Eğer Olursa Alım Şartları Neler Olabilir ?
Anime İzliyormusunuz ?
Ruh Halinizi Nasıl Tanımlarsınız ?
Çocukluğunuzda Süper Kahraman Olma Gibi Bir Hayaliniz Varmıydı?
Teşekkürler Şimdiden![]()
Oyunlara ait pek çok kategorimiz var, steam oyunları oralara uyuyor aslında.
Uzun süreli forum üyelerine pek çok rank geliyor aslında forumda.
Kulağa hoş gelen her türlü şarkıyı dinlerim
Her cümlenin değil her kelimenin ilk harfini büyük yazmaktan bahsediyorsun sanırım, evet hoş durmuyor

Yayın ekibimiz var ama yayınlara ara verdik daha çok yazılı ve videolu haberlere ağırlık veriyoruz
Anime izlemiyorum
Ruh halim sakin ve stresli diyelim

Süper kahraman olmak gibi bir hayalim olmadı
Evet pek çok kez iş ve tatil için yurtdışına çıktımHiç yurtdıına çıktınızmı ?
İyiyim sen nasılsınNasılsınız, hocam?![]()
?Portal yazarları ne zaman belli olucak ?
Portal yazarı olanlara ayrı bi rank gelicek mi ?
Canınız sıkıldığında ne yaparsınız.
Forumda bi üye canınızı çok sıktıgında banlamadan önce kendinizi nasıl sakinleştirirsiniz ?![]()
Portal yazarlığ için dönüş yaptık ilk onayı geçenlere, sırada 2. onay var.
Portal yazarlarının ayrı bir rankı yok şuan ama ayrı bir üye grubu var, rankda gelir.
Canım sıkıldığında uğraşacak birşeyler ararım, Fakat genelde canımın sıkılacağı bir vaktim olmuyor
Bir üye canımı çok sıkıyorsa ve hakaret, küfür vb birşey yoksa genelde dikkate almıyorum
Bazen bazı insanlar laftan anlamıyorlar çünkü boşa uğraşmak anlamsızTeşekkürlerEllerinize saglık süper forum

İlerleyen dönemlerde Turkmmo İzmir ve Karşıyaka üyeleri ile buluşmak gibi planlarımız var.İzmir' de olanlarla buluşur musunuz ?
Söylediğin firmalar çok satış yapan firmalar, satış ne kadar çok olursa şikayet o kadar çok olur. Banlanmalarını gerektirecek durumlar olursa banlanacaklardır. Genelde oluşan sorunlar çözülüyor.Ben bişi rica edicem yılladır metin2 oynayan binlerce insan bu foruma giriyor çok iyi bi forum yararlı ama bugün amatörcede olsa eğlence amaçlı server açmak için foruma bakdım yazan bilişimlere felan 3 tane büyük bilişim gördüm netaktif büyükwep ve esilagamers üçüyle alakalı 1 tane iyi şey görmedim tamamen dolandırıcı oldukları yazıyor böle güzel bi forumu kirletmelerine izin vermeyin yüzlerce insanı kandıran bu adi insanları burda tutmayın merak edip araştırmasam bende boş yere para harcamış olcakdım dikkate almanızı rica ediyorum teşekkürler![]()
Süresiz banlayabilirim ?Hesabımın silinmesini istiyorum.
Yaz dönemlerinde böyle bir sıkıntı var çokfazla talep geliyor. 15 gündür biraz daha azalttık reklamları. Bu forumunda geliri reklamlar, onlar olmasa açık kalamazÇok fazla reklam var![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)