- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,778,649
- DevLira
- -3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Başka bir konuda bununla ilgili bir mesaj yazdımMerhaba iyi günler rica etsem bu 3 gün için logoyu kararta bilirmisiniz. Soma İçin

Direkt sakaryaya gelmedim aslında başka bir yere giderken sakaryadan geçiyordum, sakaryayı da gezdim ama isim olarak çok hatırlamıyorum gittiğim yerlerisakaryada nerelere geldınız ?
Kadermi tedbirsizlikmi derken Soma ile ilgili sanırım bu soru.Sizce Kadermi,Tedbirsizlikmi?
Forumu açtığınız ilk gün kaç mesaj/online ulaşılmıştı?
Ne Tür Oyunlar Oynarsınız?
Bence soma da yaşanan tamamen tedbirsizlik. Elbette herşeyi Allah bilir fakat Allah bize bir beyin vermiş. Biz üzerimize düşeni yapacağız, her türlü tedbiri alacağız ki vicdanımız rahat olsun. Soma da adam gibi yaşam odaları olsaydı, denetlemeler daha düzgün yapılsaydı bu kadar kişi ölür müydü ? Herşeyin içinden kader diyip çıkmamak gerekir. Sorumluların cezalandırılması,önlemlerin arttırılması gerekir.
Sınaa girdiğinizde hiç çalışmayıp kötü not aldıktan sonra kader diyormusunuz mesela ? Bu da aynı şey. Öncelikle üzerimize düşeni yapmlıyız.
Aynı@admin; yazın yanına geliyorum abi adres aynı deme değişmedi?

Yardım Et Admin![]()
Ne konuda
ßyMesMes;16869519' Alıntı:Forumu açarken keşke şu isimle açsaydım deyip hiç pişman olduğunuz oldu mu abi hep merak etmişimdir![]()
Yok domain gayet iyi. Oyun firmaları falanda çok beğeniyor, yurtdışında da aynı şekilde

Sayın admin ben forumda maderatördüm ve bazı özel işlerimden dolayı maderatörlüğü bırakmak zorunda kaldım ve benim bildiğimYönetime uzun sürelerce emek vermiş ve görevini bırakmış kişilere verilen özel bir rütbedir.Sadece Moderatör olduktan sonra ayrılan üyelere verilir. ve bende Maderatör'düm görevi bırakdım ve ciddi bi şekilde ailevi sorunlarda başladı Rabbime Hamdolsun uzun sürmedi sorunlar düzeldi ben görevi değil sadece fahri üyelik hakkımı istiyorum siz nasip görürseniz bunun nedenide yönetimde baktıgım spor bölümünde paylaşımlarımı rahatca yapmak reklamsız benim bilgisayarım eskidir reklamlara gelemiyor ağırlaştırıyor sizde nasip görürseniz fahri üyelik hakkımdır not. bilale sor dediniz yazdıklarıma cevap vermiyor arastırabılırsınız ?
Bu konuyla ilgili peacemackers ile iletişime geçmen gerek
- Konular
- 69
- Online süresi
- 4h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 20 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 53
- DevLira
- 0
Konu mu kıskanıp açtın de mi itiraf et ?![]()
Sabit konumuz ne zaman yapilacak dunden beri bekliyoruz.
- Konular
- 1,858
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 706
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 4,116
- DevLira
- 0
[/QUOTE]Bu konuyla ilgili peacemackers ile iletişime geçmen gerek[/QUOTE]
Peacemackers Yazdıklarıma Ve Mesajlarıma Cevap Vermiyor Verse Saten burda sizi rahatsız etmezdim lütfen siz bi bakın . ?
Peacemackers Yazdıklarıma Ve Mesajlarıma Cevap Vermiyor Verse Saten burda sizi rahatsız etmezdim lütfen siz bi bakın . ?
- Konular
- 1,858
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 706
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 4,116
- DevLira
- 0
Alıntı bykirif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın admin ben forumda maderatördüm ve bazı özel işlerimden dolayı maderatörlüğü bırakmak zorunda kaldım ve benim bildiğimYönetime uzun sürelerce emek vermiş ve görevini bırakmış kişilere verilen özel bir rütbedir.Sadece Moderatör olduktan sonra ayrılan üyelere verilir. ve bende Maderatör'düm görevi bırakdım ve ciddi bi şekilde ailevi sorunlarda başladı Rabbime Hamdolsun uzun sürmedi sorunlar düzeldi ben görevi değil sadece fahri üyelik hakkımı istiyorum siz nasip görürseniz bunun nedenide yönetimde baktıgım spor bölümünde paylaşımlarımı rahatca yapmak reklamsız benim bilgisayarım eskidir reklamlara gelemiyor ağırlaştırıyor sizde nasip görürseniz fahri üyelik hakkımdır not. bilale sor dediniz yazdıklarıma cevap vermiyor arastırabılırsınız ?
@Admin ; Bu konuyla ilgili peacemackers ile iletişime geçmen gerek
Yazdıklarıma ve mesajlarıma cevap vermiyor yani bakmıyor baksa saten sizi burda rahatsız etmem siz 2dk bi kendisine sorun lütfen ricamdır ?
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)