Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Admin`e Söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 646
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Emrah abi böceğin biraz daha büyüme vakti gelmedimi :D
Büyüdü böcek rahatlayın :D

@bakar52; abi direk değişmesi gerek 2009 dan beri aynı :D

2009 dan beri aynı değil. 2011 den beri böyle daha önce daha küçük böcek vardı :D

Çocukken büyüdüğümde forum açacam veya bilgisayar işleriyle uğraşacağım gibi bir düşünceniz varmıydı ?

Çocukları Severmisiniz [Ben Bayılırım Küçük Şirinlere]

Bi Resme baktımda neredeyse bütün büyük forum adminleri arkadaşınız :)

Turkmmo 5 yıl daha ayakta kalırmı 5 yl sonrada bu tadı alabilirmiyiz ?

16-17 senedir internete giriyorum. Bizim zamanımızda forum diye birşey olmadığı için forum açıcam gibi bir hayalım yoktu. Fakat bilgisayar ve internetle her zaman ilgilenmişimdir. Sizler bilmezsiniz 8m.com uzantılı siteler kurup içine içerikler eklerdim. Cjb.net ile de yönlendirirdi adresi ısa olsun diye :D

hatta o yıllarda yaptığım sitelerden bulabildiğim biri bu. 12-13 sene önceki hali

Çocukları severim tabiki.

Bu sektörün içinde çok uzun yıllardır olduğum için illaki pek çok kişiyle tanışıyoruz.

Turkmmo domaininin süresi 2022 ye kadar uzatılmış durumda. Benim başıma birşey gelmezse açık kalacaksite. 5 yıl sonra da daha fazla zevk alabilmeniz için uğraşıyoruz zaten :)

Türkiye dışında yaşamak istediğiniz başka bir ülke var mıdır?

Amerika :)

1-) Benim daima manalı, kendime ait sözlerim vardır. Mesela imzamdaki gibi ;
'' İnanç önemlidir. Eğer inanırsanız başarırsınız, ben inanıyorum." Bu sözden yola çıkarak bu forumda buralara kadar geldim. Ancak hedefim admin olabilmek. Bu hedef için daha çok uzun yol var biliyorum, ancak ben şimdiden sormak istiyorum. Admin alırken yaş'a önem veriyormusunuz ? İlla yetişkin olmak zorunda mı ?

2-) Hayatınız bilgisayar başında mı geçiyor ? Gezmek, dolaşmak. Arkadaşlarla okey oynamak felan yok mu ?

3-) Avatar'ınızdaki böceği git gide büyütüyorsunuz. Bu son evresi galiba. :)

4-) Forum için televizyon, afiş vb. reklam düşünceleriniz var mı?

5-) Neden her rütbe Türkçe iken "Co-Admin ve Admin" rütbesi İngilizce ?

6-) Bize fotoğrafınızı gösterebilir misiniz ?

7-) Memleketim olan Hatay'ın meşhur yemekleri ve tatlısını denediniz mi ?

8-) Askerliğinizi nerede yaptınız ?

9-) Yurt dışına hiç çıktınız mı ?

10-) Kaç yıldır evlisiniz ? Çocuğunuz var mı ?

11-) Seçimlerde oy'unuz hangi partiye ?

12-) Forum hayatım boyunca Türkçe imla kuralarına uygun olarak mesajlar yazıyor, konu açıyorum. Bunun bir etkisi oluyor mu ?

13-) Herhangi bir şirketten hisse satın aldınız mı ? Ya da sahibi misiniz ?

14-) Ofisinizi iyice merak ettik. Görüntüleri bekliyoruz. :)

15-) Yaz mevsiminde tatil planlarınız var mı ? Ben Bodrum'a gideceğim. :m06:

1- İsminiz Nedir
2- Yaşınız Kaç
3- Nick Neden senelerdir Admin (Bunu Çok merak ettim )
4- Uzman Üye Başvurularına Kim Bakıyor

Teşekkürler :) :)

1-) Benim daima manalı, kendime ait sözlerim vardır. Mesela imzamdaki gibi ;
'' İnanç önemlidir. Eğer inanırsanız başarırsınız, ben inanıyorum." Bu sözden yola çıkarak bu forumda buralara kadar geldim. Ancak hedefim admin olabilmek. Bu hedef için daha çok uzun yol var biliyorum, ancak ben şimdiden sormak istiyorum. Admin alırken yaş'a önem veriyormusunuz ? İlla yetişkin olmak zorunda mı ?

2-) Hayatınız bilgisayar başında mı geçiyor ? Gezmek, dolaşmak. Arkadaşlarla okey oynamak felan yok mu ?

3-) Avatar'ınızdaki böceği git gide büyütüyorsunuz. Bu son evresi galiba. :)

4-) Forum için televizyon, afiş vb. reklam düşünceleriniz var mı?

5-) Neden her rütbe Türkçe iken "Co-Admin ve Admin" rütbesi İngilizce ?

6-) Bize fotoğrafınızı gösterebilir misiniz ?

7-) Memleketim olan Hatay'ın meşhur yemekleri ve tatlısını denediniz mi ?

8-) Askerliğinizi nerede yaptınız ?

9-) Yurt dışına hiç çıktınız mı ?

10-) Kaç yıldır evlisiniz ? Çocuğunuz var mı ?

11-) Seçimlerde oy'unuz hangi partiye ?

12-) Forum hayatım boyunca Türkçe imla kuralarına uygun olarak mesajlar yazıyor, konu açıyorum. Bunun bir etkisi oluyor mu ?

13-) Herhangi bir şirketten hisse satın aldınız mı ? Ya da sahibi misiniz ?

14-) Ofisinizi iyice merak ettik. Görüntüleri bekliyoruz. :)

15-) Yaz mevsiminde tatil planlarınız var mı ? Ben Bodrum'a gideceğim. :m06:
Admin alırken yaşa önem vermiyoruz. Fakat kişilik olarak olgunluğa erişip erişmediğine bakıyoruz. Yaş olarak belli bir yaşın altında olabilr ama kişilik, olgunluk olarak düzgün olması gerekir.

Hayatım bilgisayar başında geçmiyor. Bol bol gezerim, her fırsatta bir yerlere giderim. Playstation oynarım, sinemaya giderim. Öyle sizin tahmin ettiğiniz gibi sıkıcı bir hayatım yok :)

Sonraki aşama biraz daha büyür sanırım ardından öldürürz :)

Pek çok projemiz var forumla ilgili. 1 tanesini nisan sonuna yetiştireceğiz sanırım baya aşama kaydettik. ondan sonra zaten devam edeceğiz farklı projelerimiz var.

Forum kültürü, forum dili diye birşey var. Türkçe ya da İngilizce olmasına çok takılmamak lazım bazı şeylerin

Fotoğrafımı gösteremem gizlim saklım yok, twitter hesabımda var fotoğrafım ama bazı şeylerin ulu orta sergilenmesini sevmiyorum.

Hatayın kağıt kebabı, tepsi kebabı ve künefesini severim, güzel yapan yerlerde yerim. Hatta hataylı arkadaşlarım yapıyordu tepsi kebabı ( ismi buydu sanırım :D )

kıbrıs

yurtdışına çok çıktım, pek çok ülkeyi gezdim.

4 yıllık evliyim çocuğum yok

Siyasi tercihimi burada söylemeyi doğru bulmuyorum ama az çok beni tercih eden hangi partiye vermeyeceğimi bilir.

Düzgün cümleler daha düzgün gösterir insanı. Elbette etkisi olur düzgün mesajların

Şirket sahibiyim

Yakında bir projemiz var dedim. o projemiz bittiğinde onunla birlikte ofisten resimlerde yayınlayabiliriz.

1- İsminiz Nedir
2- Yaşınız Kaç
3- Nick Neden senelerdir Admin (Bunu Çok merak ettim )
4- Uzman Üye Başvurularına Kim Bakıyor

Teşekkürler :) :)

emrah

27

öyle başladık öyle gidiyor :) değiştirme ihtiyacı hissetmedim

Adminler arasında değişiyor. Şu sıralar yine değişecek bakan arkadaş

Öncelikle bu kadar uzun süredir bir forumu ayakta tuttuğunuz için gerçekten taktiri hak ediyorsunuz Emrah abi.
Benim ilk üyeliğim 9parmakdp çalındı kaç defa yardım istememe rağmen cevap alamadım bende bunu kurdum sonra. Forum gerçekten çok iyi her bölümü dolu. fakat ben metin2 ile ilgilendiğim için genelde o bölüme daha çok vakit ayırıp daha çok dikkat ediyorum YGS için ara verdim paylaşımlara ve bölüme en son 1 ay önce kadar girdiğimde açıkcası çok şaşırdığım bir durum meydana gelmişti. Ben foruma ara vermeden önce satış yapmak isteyen 100 lerce konuyu kapattırdım forumun bir paylaşım platformu olduğu için bu tür insanları dolandırmak için yapılanların bir nebze olsun önüne geçmek istedim ama girdiğimde Turkmmo Ticaret Merkezi adlı bir bölümle karışılaştım. Açıkcas büyük bir hayal kırıklığı yaşadım sebebi bölümün amacı dışında kullanılması bölüme isteyen herkez konu açabiliyor. Özellikle bazıları yabancı forumlardan dosylar v.s bularak "ben yaptım" edasıyla insanları kandırıp satmaya çalışıyor onu geçtik bir çoğu yapılan paylaşılmış dosyları v.s satmaya çalışıyor yan hesapla konuya yorum atıp sanki alanlar oluyormuş gibi insanları galyana getirmmeye çalışanlar bile var.

Benim söylemek istediğim eğer bölümle ilgilenilirse gerçekten foruma yakışacak bir bölüm olabilir. En azından biri alışveriş yaptığında yarın veya bir başka gün aldığı dosyanın aslında başka yerde ücretsiz verdiğini öğrendiğinde hayal kırıklığı yaşamak kendini kandırılmış hissetmez.
Bunlar benim kendi düşüncem en azından söylemek istedim bir kusur işlediysem Affola..

@admin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri