kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Admin`e Söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 645
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kitap okumayı sever misiniz, eğer seviyorsanız en son okuduğunuz kitap nedir ?
Spor yapar mısınız ?
Çok fazla kiap okuduğum söylenemez fakat genelde siyasi ağırlıklı kitaplar okurum. İsimlerini yazamam, genelde belirli bir partinin aleyhinde kitaplar çünkü :)
Spor eskiden yapıyordum son zamanlarda sadece arada sırada basketbol oynayabiliyorum

Elymetin2de gmlık alımları olacakmı olacaksa ne zaman?
Alımlar olduğunda yönetim odasında duyuruları yapıyoruz. Yönetim dışından gmlik alımları şuan için yapmıyoruz ama ileride ne olur bilemem tabiki

Merhabalar,

Şikayet konularına başkasının cevap yazmayıp sadece firma ile kişinin olması çok güzel bir sistem olmuş. Bu konuda her iki tarafında üyeler tarafından mağdur olmasını önlemiş bulunmaktasınız gerçekten güzel bir sistem..

Bu konuda teşekkürümü belirtmek istedim..
Ben teşekkür ederim :)

- Sohbet bölümüne yeni konular açılacakmı ?
- Sıcak çikolata severmisiniz ?
- Denizlinin neyi meshur ?
- En sevdiğiniz sıcak içeçek ?
- Çay ne sıklıkla içersiniz ?
- İrem derici dinlermisiniz ?
- Bass şarkılardan hoşlanırmısınız ?
Sohbet bölümüyle bilal reis ilgileniyor, ona sorabilirsin.
SEverim, sık sık içerim.
Salep, sıcak çikolata severim.
Çay ofiste günde 20 bardağın üstünde içiyorum sanırım.
Dinlemiyorum
Çok haz etmem

Gerçelteki mesleginiz ne ?
Web ve oyun projeleriyle ilgileniyorum sadece son 6 aydır.

Facebook Üye Logosunu Nerden Alacaz ?
Forumun sağ üst köşesinde facebook ile bağlan

Hayatınızda hiç zeka küpü yapabildiniz mi? (rubik küpü)

vAq9XLt.png
Küçükken uğraşmışlığım var fakat sinir bozucu buluyorum :D

2008 2009 üyeliklerim var yıllardır forumdayım uzman üye rütbesi için konu açıyorum 1 yıl geçti üstünden yok birşey adam 2013 uyesi uzman üye diyeceksinki çalışmaya göre bende çok çalıştım zamanında ve tekrar aktif olmaya geldim şunu gördüm birde konunu acıp beklersen saf saf aylar da geçse kimse hakkını vermiyor belki forum yogun bunun ıcın sızı suclamıyorum belkıde bölümlerde görevli bazı yetkılıler gorevını tam yapmıyor ama 1 yıl olacak bak nerdeyse tum paylasımlarım konumu acalı hala uzman rutbem yok adam acıo 4-5 gun ıcınde uzman üye eğer ısrar ederek birşeyler kopararak alınıyorsa - BENİM HAKKIMIDA VERİRSENİZ SEVİNİRİM
Uzman üyelik üye yılına falan bakmıyor maalesef. SAdece açtığınız konu sayısına da bakmıyor pek çok kriter var. Pek çok kriter var fakat çok konu açmak üyelere yardımcı olmak, üslup gibi kriterler en önemlileri

Forumunuz çok güzel söyliyecek bir şey yok :)
Teşekkürler :)

Forumu açarken amacın neydi ? :)

forumun ilk yıllarında ne kadar uğraşıyorduk bence forumun gelişmesinde önemli roller oynayan ilk üyelerdi tabiki üyelik yılı önemli değil yazdığım yazıda belirttim ancak çağımız gereği birşeyi ısrar etmeden veya torpilsiz alamıyorsun :S ben hak ettiğimi düşünüyorum hatta birkaç üyeliğim var o zamanlar pvp ne demek bilen bile yoktu biz neler neler yaptık bu forumda gereğini yaparsın umarım uzmanlığımı alıp mod başvurusu yapma niyetindeyim tekrar aktif olmayı düşünüyorum iyi günler

Son düzenleme:
Yaşınız , mesleğiniz çalışıyomusunuz şuanda

nerelisiniz , Gizemli Yapınızı neye borçlusunuz :) ?

Kilonuz kaç, kendinizi kime benzetiyosunuz

Özel mesajlara neden hiç bakmıyosunuz :)

Turkmmo ile ilgili ödüller aldınız mı?

Son düzenleme:
Yönetim kadronuzu çok başarılı buluyorum inşallah kısmet olursa bu grupta yer almak isterim :o

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri