- Konular
- 19
- Online süresi
- 11h 18m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 110
- MmoLira
- 336
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
selam 

- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 59
- DevLira
- 0
kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum
- Konular
- 3
- Online süresi
- 10m 26s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 63
- DevLira
- 0
Ne zamandan beri bu sıte var
20 yasındayım cocuklugumdan berı var ya
20 yasındayım cocuklugumdan berı var ya- Katılım
- 6 Mar 2019
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 119
- DevLira
- 0
Merhaba,
üyeler çok rahat ileti kasabiliyorlar. Hatta bazı üyeler fazla abartıyor ve cümlesinin her kelimesini ileti olarak atabiliyor. Bu konuda işlem yapmamanızın bir sebebi var mı? Çünkü bu durumda TM Üye rütbesinin bir anlamı kalmıyor bence. Foruma baktım ama buna dair bir konu bulamadım, kaçırdıysam kusura bakmayın.
üyeler çok rahat ileti kasabiliyorlar. Hatta bazı üyeler fazla abartıyor ve cümlesinin her kelimesini ileti olarak atabiliyor. Bu konuda işlem yapmamanızın bir sebebi var mı? Çünkü bu durumda TM Üye rütbesinin bir anlamı kalmıyor bence. Foruma baktım ama buna dair bir konu bulamadım, kaçırdıysam kusura bakmayın.
Son düzenleme:
- Konular
- 5,330
- Çözüm
- 54
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- MmoLira
- -2,509
- DevLira
- 0
Merhaba,
Merhabalar, forumumuzda anlamsız ileti kasmak, flood, spam yapmak kesinlikle yasaktır. Turkmmo yönetim ekibi olarak bu tür spam ve flood mesajların önüne geçmek adına bu mesajları siliyoruz. Devamı gelirse yöneticilerimiz hesapları banlıyorlar. Forumumuzda geyik amaçlı, sohbet amaçlı, üyelerin birbiriyle kaynaşması amaçlı bölümler bulunmaktadır. Bölüm amacına uygun bir şekilde mesaj atmak yasak değildir ve tüm üyelerimiz bu şekilde mesaj sayılarını artırabilirler.
Detaylı bilgi için ilgili konular:
TM Üye İçin Mesaj Nerelerde Hangi Bölümlerde Kasılmalıdır.
Merhaba arkadaşlar son günlerde TM Üye olma pahasına ban yiyen üyelerin olduğunu fark ettim ve böyle bir konu açmak istedim. İşte Turkmmoda Mesaj kasma ve konu hortlatma kuralının geçersiz olduğu bölümler. Sohbet Forum Oyunları Zeka Sorulrı& Bilmeceler Geyik Turkmmo Dergi Turkmmo Anketler Bu...
Yeni Üye Grubu - TM Üye ( 17.05.2015 Şartlar Güncellendi)
Yeni üye grubumuz oluşturulmuştur. Grubun adı TM üye, yani tm bir nevi turkmmo nun kısaltmasıdır. Bu üye grubuna nasıl girerim ? - 15 gün veya daha eski üyelikler ile 100 mesaj üstü üyelikler bu gruba otomatik geçer. Yani hem 15 günden eski bir üyeliğiniz olmalı hemde 100 mesajdan fazla mesajı...
iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)