Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Admin`e Söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 645
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Mmomt2'deki ortam özellikle Venüs-Mars serverlarındaki ortam hiçbir yerde yoktu. Elym2'nin de o günlere geri dönmesi için çalışmalarınız oluyor mu ?

Elym2 marketi neden bu kadar pahalı?

admin ben neden konu açamıyorum sizden önceki 10 admin gelip geçti 9.zuncu kısıtladı anlam veremedim yıllar önce

@admin; Seninde çocukluğunda yapmak isteyip yapamadığın çok şey olmuştur eğer maddi imkanın varsa yetiştirme yurdundaki çocukların annesi babası bile yok senin yetiştirme yurdundan bir çocuk alıp sabahtan akşama kadar gezdirip içirip yedirip giyindirmen o çocuğun dünyalar benim demesini sağlar hem büyük bir sevaba girmiş olursun hemde sende rahatlarsın sadece admin için değil diğer arkadaşlar içinde diyorum aslında konu açmak istemiştim ama burda konu açamıyormuşuz sanırsam başka neredede açıcağımı bilmiyorum daha fazla insana duyurmak istiyorum bu yazdığımı duyurmama yardım ederseniz sevinirim daha fazla insanın görmesi yapması için

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu forumu açarken en başta bu kadar geniş bir platform olacağını düşünüz mü?

Zeki Müren de bizi görecek mi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri