Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
6yıldır üyeyim hiç yetkim yok
Selamlar,
Forumda Metin2 Pvp Tanıtımı kategorisinde konu açmak için TM üyeliği isteniyor. Sanırım bu şekilde her üye olanın Pvp tanıtım kategorisine konu açarak kirlilik yaratmaması amaçlanmış lakin konu kirliliğini engellemek forum genelinde mesaj kirliliğine engel olmuyor. Yani bazı arkadaşlar TM üye olabilmek için forumda başı boş bir şekilde her konunun altına ilgisiz ve gereksiz mesajlar atarak kirlilik oluşturuyor. Bunun için bir çözüm yolu düşünebilirsiniz belki.
İyi forumlar.
Forumda Metin2 Pvp Tanıtımı kategorisinde konu açmak için TM üyeliği isteniyor. Sanırım bu şekilde her üye olanın Pvp tanıtım kategorisine konu açarak kirlilik yaratmaması amaçlanmış lakin konu kirliliğini engellemek forum genelinde mesaj kirliliğine engel olmuyor. Yani bazı arkadaşlar TM üye olabilmek için forumda başı boş bir şekilde her konunun altına ilgisiz ve gereksiz mesajlar atarak kirlilik oluşturuyor. Bunun için bir çözüm yolu düşünebilirsiniz belki.
İyi forumlar.
Forumda facebook link paylaşımı yasak.facebook adres varsa alabilirmiyim
Forumda pek bir etki gösterememişsin o yüzdendir6yıldır üyeyim hiç yetkim yok
Daha aktif olmalısınMaaleseffacebook adres varsa alabilirmiyim
Selamlar,
İyi forumlar.
Yönetimdeki arkadaşlar gördükçe banlıyorlar bu kişileri, sizlerde bize raporlayarak yardımcı olabilirsiniz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)