- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,769,735
- DevLira
- -3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Uzun bir zaman sonra tekrar merhabalar

-Turkmmo için portal açtık
-Şu dönemlerde günlük 50.000 ortalama tekil ziyaretçimiz var. Yaz aylarında 100.000 in üzerine çıkıyor
-Pvp değil fakat yurtdışından oyun getirmek gibi planlarımız var.
-Alexa değerleri dönem dönem düşüş-yükseliş gösterebiliyor. Doğrudan ziyaretçi sayısı ile ölçülmüyor aslında. 300. sıraları gördüğümüzde oldu
- Çok detaylı değil kısmen bilgim var
- Bulunduğum firmanın sahibiyim

Forumu ilk kurduğum günden beri böyle
Günlük bizde kalsın
Portalı şirket olarak biz hazırladık, forum zaten vbulletin fakat tasarımı özel tasarım
Portalın yapımı yaklaşık 3-4 ay sürdü.
Biyografi için şuan vaktim pek yok açıkçası ileride yazabilirim ayrı bir konuda

genelde kralksk ve rootksk nicklerini kullanırım

- Dürüst ve güvenilir insan olmaları en aradığımız özellik.

Oyun firmalarında bile hizmetinin karşılığını alamayan bizi suçlar aynı mantıkla

Karşıyaka
2008
Günlük baksamda herkese cevap veremiyorumönemli özel mesajlara ne zaman bakıyorsunuz?.

Maalesef şuan için sadece aylık ödeme varAdmin şu pvp srver tanıtımlarında haftalık olarakda alın ücreti 150 tl direk ödeyemiyoruz haftalık 50 olsun gerekirse
Teknik sorumlu forumun altyapısı ile ilgilenen kişiye veriyoruz. Yani bünyemizde hizmet verenlereSizce bu rank içinde alımlar olsa nasıl olur ?bence forumda teknik sorumlu rankı alımlarıda olmalı. Çünkü zamanla büyüyoruz ve öyle devam edeceğiz kos koca forumda 1 tane teknik sorumlu olmamalı bence. Alımlar için bence belirli şartlar olmalı bana sorarsanız; sınır 18 yaş panel ve php bilgisi olanlar başvurabilir. Turkmmo nun nasıl yönetim ekibi varsa bence teknik sorumlu ekibi de olmalı![]()
@admin;

-Aliveingames ile bir ilgim yokAnladığım kadarıyla;
Ad soyad: Emrah Gündüz
Boy: 1.88
Yaşadığı yer: İzmir
Mesleği: Oyun & Web Arayüz Developer
Mesleğiniz nedeniyle ara ara yurt dışına çıkıyorsunuz sanırım
Heg Bilgisayar ve Bilişim Hizmetleri Sanırım Size Ait
Kitap okumayı sevmediği için değil vakit bulamadığı için sanırım pek fazla ilgilenmiyorsunuz
Siyaseti, siyaset yapmayı iyi biliyor ve seviyorsunuz. Desteklediğin parti hakkında da bilgi edindim burada paylaşmak doğru olmaz.
İleri görüşlü bir kişiliğiniz var
Ekip kurmayı iyi biliyor ve liderlik vasıfları taşıyorsunuz.
Yukarıdakiler benim konu takibime ve küçük araştırmama dayalı doğru yada yanlış bilgilerdir.
Sorularım;
â¢AliveinGames ile bir bağını var mı ?
â¢Turkmmo ya subdomain açıp blog kurmayı düşündünüz mü? örneğin blog.turkmmo.com ve ya turkmmo.com/Blog. vbulletinin kendi blog eklentisi var fakat bir wordpress kurup SEO kasmak daha iyi olur bence forumun büyümesi açısından. Benimde iyi bir SEO geçmişim var. belirtdiğim tarz daha iyi olabilir.
â¢GooglAnalytics günlük tekil ziyaretçi sayınızı merak ediyorum?
â¢Metin2'den başka bir oyunun PVP sini kurmayı düşündünüz mü yoksa oyun hakkında farklı bir projeniz mi var ?
â¢Alexa takipçinizim türkiyenin en iyi 654. sitesisiniz. Bu başarı hakkında kısa düşüncenizi almak istiyorum? Sanırım önceden daha iyiydi ?
â¢Oyun ve web tarzı işlerde meşgul olduğunuz için Unity3D, 3ds Max gibi web browser üreten ve ya 3D oyun arayüzleri için render programları hakkında bilginiz var mı ?
â¢Mesleğinizdeki rütbe ve göreviniz merak etmekteyim örnek: coder, tasarımcı, proje yöneticisi gibi vb...
Görüşleriniz ve Cevabınız için Şimdiden Teşekkürler.

-Şu dönemlerde günlük 50.000 ortalama tekil ziyaretçimiz var. Yaz aylarında 100.000 in üzerine çıkıyor
-Alexa değerleri dönem dönem düşüş-yükseliş gösterebiliyor. Doğrudan ziyaretçi sayısı ile ölçülmüyor aslında. 300. sıraları gördüğümüzde oldu
Bununla ilgili gerekli bölümlerde bilgiler mevcutAdmin Bilal Abi Benim Mesajlarıma Es Geçiyor Yani Bakmıyor Sizde İlgilenmicekseniz ben mesaj atıpta rahatsız etmiyeyim sizi ve tekrar hatırlatmak istiyorum ki sorunum alttadır .
Sayın admin ben forumda maderatördüm ve bazı özel işlerimden dolayı maderatörlüğü bırakmak zorunda kaldım ve benim bildiğimYönetime uzun sürelerce emek vermiş ve görevini bırakmış kişilere verilen özel bir rütbedir.Sadece Moderatör olduktan sonra ayrılan üyelere verilir. ve bende Maderatör'düm görevi bırakdım ve ciddi bi şekilde ailevi sorunlarda başladı Rabbime Hamdolsun uzun sürmedi sorunlar düzeldi ben görevi değil sadece fahri üyelik hakkımı istiyorum siz nasip görürseniz bunun nedenide yönetimde baktıgım spor bölümünde paylaşımlarımı rahatca yapmak reklamsız benim bilgisayarım eskidir reklamlara gelemiyor ağırlaştırıyor sizde nasip görürseniz fahri üyelik hakkımdır not. bilale sor dediniz yazdıklarıma cevap vermiyor arastırabılırsınız ?
Ben teşekkür ederim.Size teşekkür etsem?
Nedeni yok öylesine teşekkür etmek istiyorum.. Sağ ol
Daha önce sansürlenmiştir, seninle ilgisi olmayabilirsayın admin pvp server kurdum pvp evreni diye yazılmıyor engellenmiş oyunu tanıtımı yapıcam sitede yok cevabınızı bekliyorum
Reklam için şuan ihtiyaç duymuyoruz açıkçası@admin; @peacemackers; @erdemaa; @CrazYALkaN;
Bence yeni bir ek görev gelmeli. Nasıl hosting, ely ve derdi editörlüğü gibi ek görevler var ise turkmmoda reklam ları içinde olmalıdır. Şöyle olsa bence güzel olur. Reklam Yetkilisi lTllMl bu rankı seçilenler forumdaki bütün reklam işlerinde sorumlu olsunlar pvp serverinden tut oyuna kadar oyundan tut bilişim işlerine kadar..
TM üye olman gerekiyor fakat şuan yazabiliyor olman gerekAdmin kardeş; tanıtımların altına yorum yazabiliyordum ama şimdi yazamıyorum. Bu konu hakkında beni bilgilendirirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Banlanan üye giriş yaptığında bitiş tarihini görebilircerature2 adlı kullanıcımın banı nezaman açılacak
Ara ara veriyorum fakat konuyu hatırlamıyorum açıkçasıHerhangi bir üyeye paylaşımından dolayı rep verdiniz mi? verdiyseniz konusu neydi?![]()

kardeşim bişey sormak istiyorum turkmmo face adresi varmı acaba
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Her zaman daha iyisi yapılabilir, daha iysini yapmak için çalışıyoruzTurkMMO sizce hakettiği yerde mi?
Yönetimde olduğun içn yapamazsın maalesefEmrah abi facende ki fotolar hep yeşil kırmızı helal olsun
ayrı nickimi nasıl yeşil kırmızı yapabilirim![]()

Çok fazla mesaj geliyor, herkese cevap yazamıyorumNeden mesajıma cevap gelmiyor
Bir sebebi yok açıkçasıneden admin? o kadar nick içinde
Forumu ilk kurduğum günden beri böyleAdsense kaydı var,Forumun AdSense Kaydı Varmı ?
Varsa Günlük = ?
Sitenin Kodlarını Kendiniz mi yazdınız ?
Sitenin Yapımı Ne Kadar Sürdü ?
Son Olarak Kısaca Biografinizi yazar mısınız ?
Günlük bizde kalsın

Portalı şirket olarak biz hazırladık, forum zaten vbulletin fakat tasarımı özel tasarım
Herhangi bir bedel biçmedim açıkçası turkmmo.com aBu siteyi bir alıcıya satsaydınız ne kadar isterdiniz ?
Genelde günlükÖzel mesajlarınızı ne sıklıkla kontrol ediyorsunuz ?
Şuan yeterince kolaysinancık;17483339' Alıntı:tm uyelik kolaylassın

sence ?siteye 10 bin nakit versem satar mısın ?
r10da görevli değilim- r10'da görevli misiniz? Emrah diye yönetici varda?
- Birde bazı sitelerde KR@LKSK ve ROOTKSK var onlar sizmisiniz?
Yeterince kolay değil mi ?bence reklam vermeyi kolaytırmalısınız.
Şuan için yokUzman Üye Olmadan Moderatör Olma Şansımız Varmı ?
Dan Bilzerian1-Hayatta en çok özendiğiniz veya hayranlık duydugunuz biri var mı varsa kim?
2-Sizin için Forumda çalışan yetkililerin karekter bakımından en çok gerekli olan davranış biçimi nedir?

KısmetElym2 ye karşıyaka forması istiyorum amlemi ile@admin;

Her konuyla ilgilenme şansım olmuyor maalesefÖZEL MESAJLARIMLA TİCKETLERİMLE NEDEN İLGİLENMİYORSUN EMRAH ABİ![]()

Biz her reklam aldığımız firmaya kefil olacaksak işimiz varElisa Gamers tam anlamıyla dolandırıcı bir firma eğer istersen elimde dökümanda var. Sadece bu foruma olan güvenimizden ötürü eğer burada reklamı yapılıyor ise güvenilir firma olmalı dedik ve ürün satın aldık ama adamlar çok mağdur ettiler. Şimdi soruyorum 3 5 kuruş reklam parası için karaktersiz adamların reklamını sitede yayınlamak mı yoksa belli bir miktar az kazanıp userlerinin güvenini korumak mı ?
Oyun firmalarında bile hizmetinin karşılığını alamayan bizi suçlar aynı mantıklaOlmuşsunS.a hayırlı bayramlar (Ben 250 msj doldurdum hala tm üye degilim ve tanıtımlarda konu açamıyorum nedeni nedir ?)

KırmızıEn sevdiğiniz Renk?
En sevdiğiniz Takım?
Turkmmo kaç yılında kuruldu?
Karşıyaka
2008
- Konular
- 295
- Online süresi
- 53m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 85
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- -607
- DevLira
- 0
Uzun bir zaman sonra tekrar merhabalar
Günlük baksamda herkese cevap veremiyorum
Maalesef şuan için sadece aylık ödeme var
Teknik sorumlu forumun altyapısı ile ilgilenen kişiye veriyoruz. Yani bünyemizde hizmet verenlere
-Aliveingames ile bir ilgim yok
Bununla ilgili gerekli bölümlerde bilgiler mevcut
Ben teşekkür ederim.
Daha önce sansürlenmiştir, seninle ilgisi olmayabilir
Reklam için şuan ihtiyaç duymuyoruz açıkçası
TM üye olman gerekiyor fakat şuan yazabiliyor olman gerek
Banlanan üye giriş yaptığında bitiş tarihini görebilir
Ara ara veriyorum fakat konuyu hatırlamıyorum açıkçası
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Her zaman daha iyisi yapılabilir, daha iysini yapmak için çalışıyoruz![]()
Yönetimde olduğun içn yapamazsın maalesef
Çok fazla mesaj geliyor, herkese cevap yazamıyorum
Bir sebebi yok açıkçasıForumu ilk kurduğum günden beri böyle
Adsense kaydı var,
Günlük bizde kalsın
Herhangi bir bedel biçmedim açıkçası turkmmo.com a
Genelde günlük
Şuan yeterince kolay
sence ?
r10da görevli değilim
Yeterince kolay değil mi ?
Şuan için yok
Dan Bilzerian
Kısmet
Her konuyla ilgilenme şansım olmuyor maalesef
Biz her reklam aldığımız firmaya kefil olacaksak işimiz varOyun firmalarında bile hizmetinin karşılığını alamayan bizi suçlar aynı mantıkla
Olmuşsun
Kırmızı
Karşıyaka
2008
Uzman üye alımları ne zaman oluyo veya bir günü varmı sürekli belli bir gündemi alınıyor alınması için gerekn kriterler nelerdir kaçtane alınıyor cevaplarsanız sevinirim..

- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Eywallah Kardeşim 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)