- Konular
- 106
- Online süresi
- 6m
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 105
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Admin Bilal Abi Benim Mesajlarıma Es Geçiyor Yani Bakmıyor Sizde İlgilenmicekseniz ben mesaj atıpta rahatsız etmiyeyim sizi ve tekrar hatırlatmak istiyorum ki sorunum alttadır .
Sayın admin ben forumda maderatördüm ve bazı özel işlerimden dolayı maderatörlüğü bırakmak zorunda kaldım ve benim bildiğimYönetime uzun sürelerce emek vermiş ve görevini bırakmış kişilere verilen özel bir rütbedir.Sadece Moderatör olduktan sonra ayrılan üyelere verilir. ve bende Maderatör'düm görevi bırakdım ve ciddi bi şekilde ailevi sorunlarda başladı Rabbime Hamdolsun uzun sürmedi sorunlar düzeldi ben görevi değil sadece fahri üyelik hakkımı istiyorum siz nasip görürseniz bunun nedenide yönetimde baktıgım spor bölümünde paylaşımlarımı rahatca yapmak reklamsız benim bilgisayarım eskidir reklamlara gelemiyor ağırlaştırıyor sizde nasip görürseniz fahri üyelik hakkımdır not. bilale sor dediniz yazdıklarıma cevap vermiyor arastırabılırsınız ?
bykirif Bilal admin evlendi ya forumda bir süre ofline olucak, bekle istersen.
Emrah Admin ranklar ile ilgilenmiyordu sanırım. O yüzden belirtdiğim gibi bi süre beklemelisin bence.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 2h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 62
- DevLira
- 0
Size teşekkür etsem?
Nedeni yok öylesine teşekkür etmek istiyorum.. Sağ ol
Nedeni yok öylesine teşekkür etmek istiyorum.. Sağ ol
Son düzenleme:
- Konular
- 143
- Reaksiyon Skoru
- 83
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
sayın admin pvp server kurdum pvp evreni diye yazılmıyor engellenmiş oyunu tanıtımı yapıcam sitede yok cevabınızı bekliyorum
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
@admin; @peacemackers; @erdemaa; @CrazYALkaN;
Bence yeni bir ek görev gelmeli. Nasıl hosting, ely ve derdi editörlüğü gibi ek görevler var ise turkmmoda reklam ları içinde olmalıdır. Şöyle olsa bence güzel olur. Reklam Yetkilisi lTllMl bu rankı seçilenler forumdaki bütün reklam işlerinde sorumlu olsunlar pvp serverinden tut oyuna kadar oyundan tut bilişim işlerine kadar..
Bence yeni bir ek görev gelmeli. Nasıl hosting, ely ve derdi editörlüğü gibi ek görevler var ise turkmmoda reklam ları içinde olmalıdır. Şöyle olsa bence güzel olur. Reklam Yetkilisi lTllMl bu rankı seçilenler forumdaki bütün reklam işlerinde sorumlu olsunlar pvp serverinden tut oyuna kadar oyundan tut bilişim işlerine kadar..
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 342
- DevLira
- 0
Admin kardeş; tanıtımların altına yorum yazabiliyordum ama şimdi yazamıyorum. Bu konu hakkında beni bilgilendirirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)