Admin`e Söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 645
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba iyi günler rica etsem bu 3 gün için logoyu kararta bilirmisiniz. Soma İçin
Başka bir konuda bununla ilgili bir mesaj yazdım

sakaryada nerelere geldınız ?
Direkt sakaryaya gelmedim aslında başka bir yere giderken sakaryadan geçiyordum, sakaryayı da gezdim ama isim olarak çok hatırlamıyorum gittiğim yerleri

Sizce Kadermi,Tedbirsizlikmi?
Forumu açtığınız ilk gün kaç mesaj/online ulaşılmıştı?
Ne Tür Oyunlar Oynarsınız?
Kadermi tedbirsizlikmi derken Soma ile ilgili sanırım bu soru.
Bence soma da yaşanan tamamen tedbirsizlik. Elbette herşeyi Allah bilir fakat Allah bize bir beyin vermiş. Biz üzerimize düşeni yapacağız, her türlü tedbiri alacağız ki vicdanımız rahat olsun. Soma da adam gibi yaşam odaları olsaydı, denetlemeler daha düzgün yapılsaydı bu kadar kişi ölür müydü ? Herşeyin içinden kader diyip çıkmamak gerekir. Sorumluların cezalandırılması,önlemlerin arttırılması gerekir.

Sınaa girdiğinizde hiç çalışmayıp kötü not aldıktan sonra kader diyormusunuz mesela ? Bu da aynı şey. Öncelikle üzerimize düşeni yapmlıyız.

@admin; yazın yanına geliyorum abi adres aynı deme değişmedi ?
Aynı

Yardım Et Admin

Ne konuda

ßyMesMes;16869519' Alıntı:
Forumu açarken keşke şu isimle açsaydım deyip hiç pişman olduğunuz oldu mu abi hep merak etmişimdir

Yok domain gayet iyi. Oyun firmaları falanda çok beğeniyor, yurtdışında da aynı şekilde

Bu konuyla ilgili peacemackers ile iletişime geçmen gerek

[/QUOTE]Bu konuyla ilgili peacemackers ile iletişime geçmen gerek[/QUOTE]

Peacemackers Yazdıklarıma Ve Mesajlarıma Cevap Vermiyor Verse Saten burda sizi rahatsız etmezdim lütfen siz bi bakın . ?

Yazdıklarıma ve mesajlarıma cevap vermiyor yani bakmıyor baksa saten sizi burda rahatsız etmem siz 2dk bi kendisine sorun lütfen ricamdır ?

Son düzenleme:
Bir an için hiç forumu kapatmayı düşündün mü Emrah abi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)