Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Admin`e Söylemek İstediğin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 645
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Günaydın ;

Diğer konularınızda bakıyorumda hiç gülmüyodunuz burda gülmenizi gördüm bi tuhaf oldum doğrusu :)
Nerelisiniz ?
Herkese sıcakkanlı davranırmısınız ? yani ayrım yaparmısınız insanlar arasında yoksa yardımcı olmaya çalışırmısınız ?
Shorty ile ofiste üyeler hakkında konuşuyomusunuz hiç ? Konuşuyorsanız ne hakkında mesela ? :)
Forumda uzman üye olmak için yararlı konu açmamız gerektiğini söylemiştiniz , bu sadece elymt2 üzerine
değil mi ?
Evlimisiniz ?

Vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Soracağım soruya belki uzun süredir forumda olan arkadaşlarımız da cevap verebilir .

Forumda çift hesap kullanmak yasak mı ?

Son düzenleme:
- Eskiden bölüm başlıklarının yanında ( xx kişi içerde ) yazıyordu, neden kaldırıldı? tekrardan eklemeyi düşünüyor musunuz?
- Online kişi sayısını veya günlük toplam ziyaretçi sayısı ve tıklama sayısını gösteren istatistik eklemeyi düşünüyor musunuz?
- Şuanda erken olabilir fakat... Forum içi Toplanma (Yemek Organizasyonu) yapılabilir mi?
- TurkMMO ürün satışları konusu açmıştınız, bunla ilgili çalışmalar var mı? varsa en kısa ne zamanda satışlar başlayacak?

şu ana kadar oyunuzun aldığı en büyük saldırı
saldırıda ne oldu
ne yaptınız
item veya hesap kaybı oldu mu
çok oyuncu kaybettiniz mi
eskiden mmomt2 1000 onlineymiş şimdi neden düşük ?

Öncelikle bazı yoğun dönemlerde gçe cevap yazıyorum bundan dolayı umarım kimse kusura bakmaz :)

Gözlemlerim kadarıyla bu işi hobi olarak yapıyorsunuz.Ağır beylerdensiniz veen savdiğiniz yemek mantı

EVet hobi diyebiliriz.

* Bazı konuları düzgünce uyarı yapmadan bıldırınce nıye suclu oluyoruz abi ?
* Tekirdağa gelirseniz yemeğiniz benden :D
* Yengemız turkmmo'yu gördümü ?
* Bu kadar bilgisayar basında durmanıza eşiniz kızmıyormu ?
İlk söylediğini tam anlamadım
İnşallah gelirim bir gün :)
Gördü
İşim bilgisayar başında olduğu için, iş dışında çok fazla bilgisayar başında durmuyorum

Mmomt2 neden kapandı ?
Mmomt2 kapanmadı, m2-tr ile birleşip elym2 adı altında hayatına devam ediyor

Öncelikle Günaydın ;

Diğer konularınızda bakıyorumda hiç gülmüyodunuz burda gülmenizi gördüm bi tuhaf oldum doğrusu :)
Nerelisiniz ?
Herkese sıcakkanlı davranırmısınız ? yani ayrım yaparmısınız insanlar arasında yoksa yardımcı olmaya çalışırmısınız ?
Shorty ile ofiste üyeler hakkında konuşuyomusunuz hiç ? Konuşuyorsanız ne hakkında mesela ? :)
Forumda uzman üye olmak için yararlı konu açmamız gerektiğini söylemiştiniz , bu sadece elymt2 üzerine
değil mi ?
Evlimisiniz ?

Vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler..
Karşıyakalıyım
Karşı tarafagöre değişir.
Her konu hakkında konuşuruz tabiki, şuan ne hakkında olduğu konusunda birşey gelmedi aklıma :)
Hayır her konuda
Evliyim

Soracağım soruya belki uzun süredir forumda olan arkadaşlarımız da cevap verebilir .

Forumda çift hesap kullanmak yasak mı ?
Evet

- Eskiden bölüm başlıklarının yanında ( xx kişi içerde ) yazıyordu, neden kaldırıldı? tekrardan eklemeyi düşünüyor musunuz?
- Online kişi sayısını veya günlük toplam ziyaretçi sayısı ve tıklama sayısını gösteren istatistik eklemeyi düşünüyor musunuz?
- Şuanda erken olabilir fakat... Forum içi Toplanma (Yemek Organizasyonu) yapılabilir mi?
- TurkMMO ürün satışları konusu açmıştınız, bunla ilgili çalışmalar var mı? varsa en kısa ne zamanda satışlar başlayacak?
Forum sunucusunu kasan tüm özellikleri kapatmak durumunda kaldık, ileride belki tekrar ekleyebiliriz.
O tarz bir istatistik sunmamız mümkün değil maalesef
Yapılabilir tabiki, sizlerde bulunduğunuz şehirlerde yapabilirsiniz.
Çok kısa bir zamanda zor fakat daha geniş çaplı birşey yapacağız yaza doğru aktif olur sanırım

şu ana kadar oyunuzun aldığı en büyük saldırı
saldırıda ne oldu
ne yaptınız
item veya hesap kaybı oldu mu
çok oyuncu kaybettiniz mi
eskiden mmomt2 1000 onlineymiş şimdi neden düşük ?

O kadar çok saldırı aldıkki artık ben bile hatırlamıyorum
Kapalı kaldı oyun :)
Çözdük bir şekilde
kayıp olmadı
elbette biraz oyuncu kaybettik

Mmomt2 ilk zamanlarında alternatif yoktu o yüzden. Ek olarak şuan tatil günleri toplamda 2000 online ı geçiyoruz az değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri