Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Salay nasıl bılırsınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s3yduna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@erdemaa ; baştan sona konusunu inceledim ve çıkan sonuçlar şu şekilde

KgydpN.png

eo9GlR.png

w1r13Y.png

e52P3D.png

ea09a7.png

x9EM7o.png

xG56JN.png

em5ODY.png

KrRW4V.png

eXJVGj.png

eWEBzN.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Trıvırıya bak önerdiği sunucuda salaytelekomda :D

Birşey soracağım da salay ile ulusalsunucu ayrı firmadır. onların kendine ait olduğu makina gibi bizimde kendimize ait makinamız bulunmaktadır. Benim dışımda o makinalara kimsenin erişimi bulunamaz. salaydan sadece hat kiralamış bulunmaktayız. ayrıca böyle alaycı konuşmak senin ne haddine ? benden almasa dahi salay.com.tr yetkilisi cahit beyden alsalar bile benim açımdan problem çıkmaz. Üstüne mutlu olurum . Cahit bey ile aramızdaki diyalog bir çok şeyden önemlidir. Yardımları bize hafife alınmayacak kadar fazladır. bir kez daha teşekkür ederim kendilerine. Lakin altını çizerek söylüyorum , biz sadece co-location hizmeti alıyoruz kendilerinden. Barınıyor demişsinde biz yaklaşık 3 5 gün önce izmirde bulunan netdirekt dc den taşındık salay telekoma. Taşınmamızın sebebide cahit bey ile aramızdaki olay diyalog , arkadaşlık , dostluktur , Gerisi yalan . Ve Sana düşmez bu tür konular. Saçmalamayı kes ve oyuncaklarınla oyna. Halkımızın büyük bir kısmı alışmış boş boş yorumlar yapmaya . :) Dili olan konuşuyor ama nereye konuşuyor bilemedik. Hayret ederek okuyoruz , Alaycı biçimde de gülüyoruz.
:ka19:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri