Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Moderatör tarafında düzenlendi:
Trıvırıya bak önerdiği sunucuda salaytelekomda![]()
Birşey soracağım da salay ile ulusalsunucu ayrı firmadır. onların kendine ait olduğu makina gibi bizimde kendimize ait makinamız bulunmaktadır. Benim dışımda o makinalara kimsenin erişimi bulunamaz. salaydan sadece hat kiralamış bulunmaktayız. ayrıca böyle alaycı konuşmak senin ne haddine ? benden almasa dahi salay.com.tr yetkilisi cahit beyden alsalar bile benim açımdan problem çıkmaz. Üstüne mutlu olurum . Cahit bey ile aramızdaki diyalog bir çok şeyden önemlidir. Yardımları bize hafife alınmayacak kadar fazladır. bir kez daha teşekkür ederim kendilerine. Lakin altını çizerek söylüyorum , biz sadece co-location hizmeti alıyoruz kendilerinden. Barınıyor demişsinde biz yaklaşık 3 5 gün önce izmirde bulunan netdirekt dc den taşındık salay telekoma. Taşınmamızın sebebide cahit bey ile aramızdaki olay diyalog , arkadaşlık , dostluktur , Gerisi yalan . Ve Sana düşmez bu tür konular. Saçmalamayı kes ve oyuncaklarınla oyna. Halkımızın büyük bir kısmı alışmış boş boş yorumlar yapmaya .
Dili olan konuşuyor ama nereye konuşuyor bilemedik. Hayret ederek okuyoruz , Alaycı biçimde de gülüyoruz. :ka19:
Son düzenleme:
Tavsiyemdir Kardeşim Salay %100 Güvenilir Yeniliklerin Öncüsü...
Daha Düşünme Derim Ben Sana
Daha Düşünme Derim Ben Sana
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)