noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

sw birleşmesi hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TeenDesign
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 550
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

iyi akşamlar bu konuda ben yardımcı olabilirim sana mesela serverlar birleşmeden önce merkür ve venüste aynı nick te karakterlerim vardı ve birleşme olunca merkürdeki hesabım eski olduğundan venüsteki hesabıma giriş yaptığımda o hesabın ismini değiştirmeden oyuna giriş yapamadım yani aynı nick olduğunda yeni açılan 2. aynı isim değişiyor

iyi akşamlar bu konuda ben yardımcı olabilirim sana mesela serverlar birleşmeden önce merkür ve venüste aynı nick te karakterlerim vardı ve birleşme olunca merkürdeki hesabım eski olduğundan venüsteki hesabıma giriş yaptığımda o hesabın ismini değiştirmeden oyuna giriş yapamadım yani aynı nick olduğunda yeni açılan 2. aynı isim değişiyor

Anladım, teşekkürler :)

Gerekli açıklama için teşekkürler aynısı Ely3'te yaşamıştım girdiğimde eski hesabıma yeni ad oluşturmak zorunda kalmıştım.Aynı nickli kişiler aynı serverdaysa birinin oyuna girince adı değişmesi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri