- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 39
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Gün
- Online Süresi
- 0
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
RisaMt2 Orta Emek Kalıcı Sunucu - Bireysel Farm Alanları - WON EP TL Ödüllü Etkinlikler HEMEN TIKLA!
Öncelikle yıllardır bu oyunu oynayan bir kişi olarak bu konuyu buraya açmamın sebebi destek sisteminden cevap alamamam ve sistem üzerinden yeterli desteğin zamanında verilmemesidir.Kesinlikle ne herhangi bir forum üyesiyle nede oyun yönetiminden herhangi biriyle zıtlaşmak amacım değildir.Şahsen bu oyunda hile kullanılmaması,hakaret edilmemesi güzel bir oyun ortamı oluşması için bir oyuncu ve lonca lideri olarak Hunk serveri açıldığından beridir emek sarfetmekteyim.Eğlenmek ve arada vakit geçirmek için oynadığımız bir oyun için kimseyle ters düşmedim bu zamana kadar.Kimsenin sonuçta eğlenmek için oynadığı bir oyunda da ne düzeni bozan birşey yapmasını nede birbirlerine hakaret etmesine hep karşı çıktım ve çıkacağım.
Attığım ticket numarası ; 37B-AUG-GH88
KARASUVARİ Loncamızdan kapatılan hesaplarla ilgili gerekli açıklamayı yapma gereği duydum.
13-02-2017 tarihinde loncamızdan 5 civarında hesap itemci yüzünden kapatılmıştır.
OsmanlTCl ve KahramanlTCl hesapları bunlardan ikisi ve kesinlikle farklı hesaplar olup hesap sahipleri aynı değildir.
Osman arkadaşımızın açtığı konuya Shorty tarafından verilen cevap;
PM,Grup ve Lonca Konuşmalarımızda oyun yöneticimizin dediği gibi kesinlikle İtemci profili paylaşımı yapılmamıştır.Oyunda TL ile satış yaptığımız hiçbir konuşmamızda kesinlikle yoktur,olmasıda zaten böyle bir olay gerçekleşmediği için olası değildir ve yine kesinlikle oyun kurallarına aykırı birşeyi hiçbir zaman normalleştirmeye çalıştığımızı gösteren bir yazımız ne forumda nede oyunda yoktur.
Bu hesaplarla ilgili gerekli bütün yazışmalar incelenedebilir.Kesinlikle itemci üzerinden veya başka bir ortamdan ne TL satış işlemi nede böyle birşeyin profil paylaşımını yapmadık ve savunduklarımızın sonuna kadar arkasındayız.
Gece gündüz kastığımız oyun süresi yüksek hesaplarımız hiçbir şekilde ne bir hile olayına nede itemci üzerinden T,item satışı olayına katılmamıştır.
Şahsıma ait olan ve hiçbir T veya item satış olayına katılmamış ve bu konuda hiçbir kanıt olmayan ve olması mümkün olmayan hesabım 2yıldan fazla bir süre ban cezası verilerek kapatılmıştır.
Hesap sicilim resimdede görüldüğü üzere temizdir.Madde 3'de ise zaten herhangi bir kanıt olmadan sicili temiz olmayan hesapların kapatılabileceği sicili temiz hesapların ise kanıt gösterilmeden kapatılmayacağı görülmektedir.Buna rağmen herhangi bir kanıt ve suç ortada yokken hesabım ve arkadaşlarımın hesapları kapatılmıştır.
Destekden ticketlerimize cevap verilmesini,kanıt olmadan kapatılan hesabımın açılmasını açılmıyorsa bile hiç bir suç ve kanıt yokken neredeyse sınırsız ban süresinde kapatılan hesabımın ceza süresinin düşürülmesini Ely Ekibinden talep ediyorum.
@ admin
Attığım ticket numarası ; 37B-AUG-GH88
KARASUVARİ Loncamızdan kapatılan hesaplarla ilgili gerekli açıklamayı yapma gereği duydum.
13-02-2017 tarihinde loncamızdan 5 civarında hesap itemci yüzünden kapatılmıştır.
OsmanlTCl ve KahramanlTCl hesapları bunlardan ikisi ve kesinlikle farklı hesaplar olup hesap sahipleri aynı değildir.
Osman arkadaşımızın açtığı konuya Shorty tarafından verilen cevap;

PM,Grup ve Lonca Konuşmalarımızda oyun yöneticimizin dediği gibi kesinlikle İtemci profili paylaşımı yapılmamıştır.Oyunda TL ile satış yaptığımız hiçbir konuşmamızda kesinlikle yoktur,olmasıda zaten böyle bir olay gerçekleşmediği için olası değildir ve yine kesinlikle oyun kurallarına aykırı birşeyi hiçbir zaman normalleştirmeye çalıştığımızı gösteren bir yazımız ne forumda nede oyunda yoktur.
Bu hesaplarla ilgili gerekli bütün yazışmalar incelenedebilir.Kesinlikle itemci üzerinden veya başka bir ortamdan ne TL satış işlemi nede böyle birşeyin profil paylaşımını yapmadık ve savunduklarımızın sonuna kadar arkasındayız.
Gece gündüz kastığımız oyun süresi yüksek hesaplarımız hiçbir şekilde ne bir hile olayına nede itemci üzerinden T,item satışı olayına katılmamıştır.
Şahsıma ait olan ve hiçbir T veya item satış olayına katılmamış ve bu konuda hiçbir kanıt olmayan ve olması mümkün olmayan hesabım 2yıldan fazla bir süre ban cezası verilerek kapatılmıştır.

Hesap sicilim resimdede görüldüğü üzere temizdir.Madde 3'de ise zaten herhangi bir kanıt olmadan sicili temiz olmayan hesapların kapatılabileceği sicili temiz hesapların ise kanıt gösterilmeden kapatılmayacağı görülmektedir.Buna rağmen herhangi bir kanıt ve suç ortada yokken hesabım ve arkadaşlarımın hesapları kapatılmıştır.
Destekden ticketlerimize cevap verilmesini,kanıt olmadan kapatılan hesabımın açılmasını açılmıyorsa bile hiç bir suç ve kanıt yokken neredeyse sınırsız ban süresinde kapatılan hesabımın ceza süresinin düşürülmesini Ely Ekibinden talep ediyorum.
@ admin
,
Shorty
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 9
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Gün
- Online Süresi
- 0
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bende bu TL ile alisveris¸ yapan itemci.com kullananlari ticketle bircok kez bildirdim. Oyunun duzenini ve dengesini bozduklari için. Eger kullanmadiysaniz hesaplarinizin acilmasini bende isterim, ama itemci.com veya TL ile alisveris yapanlarin 2 yil degil sinirsiz engellenmesi gerek. Kahramantc sensin sanirim oyunda senin hakkindada 4 15 kupeyi tl basip aldi diyorlardi varmi bu konuya diyebilecegin bisi
Son düzenleme:
- Konular
- 202
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 138
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Online Süresi
- 0
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
eminim yönetim ilgilencektir..
lakin yazınızda bir kuşku gördüm Arkadaşınızın itemci den yang veya satış alıp verdıgı halde neden hala iletişim kurudnuz yada arkadaşınız alıp sizede vermiş olabilir...
yönetim bu konu ve hususlari baz alarak karar vermişlerdir..
ben yanlış ve haksız Ban Atılcagını Sanmıyorum...
Yazdıklarınzıda tutarsızlıklar var.. ben iyice okuyunuz ne yazdıgınıza bakınız derim...
İyi Oyunlar
lakin yazınızda bir kuşku gördüm Arkadaşınızın itemci den yang veya satış alıp verdıgı halde neden hala iletişim kurudnuz yada arkadaşınız alıp sizede vermiş olabilir...
Yazdıklarınzıda tutarsızlıklar var.. ben iyice okuyunuz ne yazdıgınıza bakınız derim...
İyi Oyunlar
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 39
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Gün
- Online Süresi
- 0
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bende bu TL ile alıÅŸveriÅŸ yapan itemci.com kullananları ticketle birçok kez bildirdim. Oyunun düzenini ve dengesini bozdukları için. EÄŸer kullanmadıysanız hesaplarınızın açılmasını bende isterim, ama itemci.com veya TL ile alıÅŸveriÅŸ yapanların 2 yıl deÄŸil sınırsız engellenmesi gerek. Kahramantc sensin sanırım oyunda senin hakkındada 4 15 küpeyi tl basıp aldı diyorlardı varmı bu konuya diyebilecegin biÅŸi
Yazdıkların bozuk görünüyor ama anladığım kadarıyla dediğin olayla ilgili herşey incelenebilir kesinlikle böyle bir olay yoktur.İtemci ile satış yapanların ve hile kullananların her zaman karşısında oldum ve hala öyleyim.
Ayrıca gördüğüm kadarıyla sırf bu konuya yorum yazmak için bir hesap oluşturmuşsun ilgin için teşekkürler.
Son düzenleme:
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 39
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Gün
- Online Süresi
- 0
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
üzüntü;19482400' Alıntı:eminim yönetim ilgilencektir..
İyi Oyunlar
Benimde isteğim konuyla yönetim ekibinin ilgilenmesidir.
Hiç bir şekilde benim veya loncamdan bir kişinin bu işi yaptığıyla ilgili şüphem yoktur.Kesinlikle böyle bir şey yoktur.
Dikkat ederseniz yazımda kesinlikle ifadesini defalarca kullandım.
''Kesinlikle'' kelimesinin anlamını TDK sözlüğünde bu şekilde bulabilirsiniz.Desteğiniz için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)