Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık olarak 1.5-2 sene önce elym2'de oynamayı tamamen bırakmıştım ve tekrar başlamayı düşünmüyordum ta ki yöneticilerin bu konu başlığı altında : " http://www.turkmmo.com/elym2-duyurul...e-katilin.html "
Yeni server konusu duyuncaya dek yaklaşık olarak 30 35 kişilik bir lonca kadromuzla yeni servera başlama kararı almıştık ama gelin görelim ki yeni server piyasa geneline uyarak EMEK ADINDA AÇILMIŞ VS'LİK server sistemine dönüyor. Peki sormak istediğim birkaç soru var izninizle,
-Ely'nin emek tarzı ile sözde emek serverların emek tarzı aynı mı?
-Ankete her girişte oy verilerek 2 3 çocuğun lafına bakılarak açılması konusu doğru mu?
-Yaklaşık olarak 181 adet yorum atılmış ve bu yorumlaranın belkide 3/4'ü emek server A, B, C sistem zırhlar ve 95'lik silahlı, betasız server istiyorken, efsun botlu yeni server neden merak ediyoruz.
-Elym2'nin en büyük oyuncu kayıpları BETA ların gelmesinden ve EFSUNLU kostüm gelmesinden sonra en büyük kayıplarını yaşadı ve bunu bilerek böyle server sizce doğru mudur?
-Facebook olsun skype tarafından oyun yöneticilerine bir çok mesaj atılmıştır ve bunların içine bende dahil olmak üzere lonca kadromdaki arkadaşlarımın hepsinin 2010-11 tarzı kısacası eski M2-TR sistemine geri dönülmesi talebinde bulunuldu.
Bu konuyu açmamın sebebi daha iyi ortam daha güzel oyun olmasıdır. Yinede başarılar yeni serverin tutulması dileğiyle iyi günler.
@admin
@Shorty
Yeni açılacak serverin alt başlıkları ( Zırh dönüşümleri , silah dönüşümleri , efsun oranları gibi..) açıklamalar yapıldı. Tamamen oyuncuların isteği üzerine oluyor herşey.
İyi forumlar..