- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
18,01,2014 Tarihli 18:00 saatinde yapılan oxta haksız yere atılan DC lerle ilgili ticket attım.Fakat karşısındakini çocuk yerine koyma çabaları vay efendim DC ler otomatik atılıyormuş vay efendim beğenmiyosanız girmeyin OX a felan.Sonunda yöneticilerin görmesi için forumda konu açmak zorunda kaldım.Biz o OX a giriyorsak emek veriyoruz boş yere insanların emeğine saygısızlık etmeyin.Soruları biliyoruz diye takipçimi olduk ?Acil işiniz varsa yapmayın oxu milletın emeğini hiçe saymayın.ox bittiği gibi çıkmasını biliyorsunuz. Oxu yapan Gm ler JeFFHaRdY ve DrowzzTM
@Shorty
@Admin
@Shorty
@Admin
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bu konuda gm lerinde yönünden bakmak gerekir onca adam giriyor takip ediyor hangisi ayırt etcek sona kalanı atıyor ki bende yaşadm bunu hak verdim şayet gm lerin şucu yok mu var tabikide nedenini bilmiyorum ama ox sorularını değiştrmiyorlar bence haftada veya 2 haftada bir ox soruları deiştirilmeli
- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
MERHABA BENDE H3LLRUL3S :
YAN ÇARIM BreI3re adlı çarımla ox a girdim (sadece bu çarımla giriyorum) Dün yani 18,01,2014 tarihi ve Bugün 19,01,2014 tarihlerinde son 5-10 kişi arasına kaldım.
Ve GM lerimiz DrowzeeTM , JeFFHaRdYFN ve Nightwingg adlı GM ler tarafından atılıyorum Nedenini soruncada cevap vermiorlar GM Lerimizin İşlerini iyi yapmadıklarını söylemek istiyorum ve bu konuda koray93 adlı kardeşimize katılıyorum Bu konuyu değerlendirmenizi istiyorum .
SAYGILARIMLA H3LLRUL3S
YAN ÇARIM BreI3re adlı çarımla ox a girdim (sadece bu çarımla giriyorum) Dün yani 18,01,2014 tarihi ve Bugün 19,01,2014 tarihlerinde son 5-10 kişi arasına kaldım.
Ve GM lerimiz DrowzeeTM , JeFFHaRdYFN ve Nightwingg adlı GM ler tarafından atılıyorum Nedenini soruncada cevap vermiorlar GM Lerimizin İşlerini iyi yapmadıklarını söylemek istiyorum ve bu konuda koray93 adlı kardeşimize katılıyorum Bu konuyu değerlendirmenizi istiyorum .
SAYGILARIMLA H3LLRUL3S
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bu konuda gm lerinde yönünden bakmak gerekir onca adam giriyor takip ediyor hangisi ayırt etcek sona kalanı atıyor ki bende yaşadm bunu hak verdim şayet gm lerin şucu yok mu var tabikide nedenini bilmiyorum ama ox sorularını değiştrmiyorlar bence haftada veya 2 haftada bir ox soruları deiştirilmeli
- Konular
- 62
- Reaksiyon Skoru
- 33
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Değiştirilmeli bencede Soruları Ezberledik doğru verincede Hack yapıo die bizi atıolar 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)