romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ox yarısması hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan koray93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 604
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koray93

Level 2
Üye
Konular
21
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

18,01,2014 Tarihli 18:00 saatinde yapılan oxta haksız yere atılan DC lerle ilgili ticket attım.Fakat karşısındakini çocuk yerine koyma çabaları vay efendim DC ler otomatik atılıyormuş vay efendim beğenmiyosanız girmeyin OX a felan.Sonunda yöneticilerin görmesi için forumda konu açmak zorunda kaldım.Biz o OX a giriyorsak emek veriyoruz boş yere insanların emeğine saygısızlık etmeyin.Soruları biliyoruz diye takipçimi olduk ?Acil işiniz varsa yapmayın oxu milletın emeğini hiçe saymayın.ox bittiği gibi çıkmasını biliyorsunuz. Oxu yapan Gm ler JeFFHaRdY ve DrowzzTM

@Shorty
@Admin

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

bu konuda gm lerinde yönünden bakmak gerekir onca adam giriyor takip ediyor hangisi ayırt etcek sona kalanı atıyor ki bende yaşadm bunu hak verdim şayet gm lerin şucu yok mu var tabikide nedenini bilmiyorum ama ox sorularını değiştrmiyorlar bence haftada veya 2 haftada bir ox soruları deiştirilmeli
MERHABA BENDE H3LLRUL3S :
YAN ÇARIM BreI3re adlı çarımla ox a girdim (sadece bu çarımla giriyorum) Dün yani 18,01,2014 tarihi ve Bugün 19,01,2014 tarihlerinde son 5-10 kişi arasına kaldım.
Ve GM lerimiz DrowzeeTM , JeFFHaRdYFN ve Nightwingg adlı GM ler tarafından atılıyorum Nedenini soruncada cevap vermiorlar GM Lerimizin İşlerini iyi yapmadıklarını söylemek istiyorum ve bu konuda koray93 adlı kardeşimize katılıyorum Bu konuyu değerlendirmenizi istiyorum .

SAYGILARIMLA H3LLRUL3S

bu konuda gm lerinde yönünden bakmak gerekir onca adam giriyor takip ediyor hangisi ayırt etcek sona kalanı atıyor ki bende yaşadm bunu hak verdim şayet gm lerin şucu yok mu var tabikide nedenini bilmiyorum ama ox sorularını değiştrmiyorlar bence haftada veya 2 haftada bir ox soruları deiştirilmeli

Değiştirilmeli bencede Soruları Ezberledik doğru verincede Hack yapıo die bizi atıolar :)

Artık bu şekilde olmuyor gm lerin işlerini düzgün yapmamalarından şikayetciyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri