bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GM Sacha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan marlom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 620
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Asılsız mı benim söylediklerimin hepsinin ispatı var. O dans konusunda da sana sorduğum sorularda da. Kırmızı 1 . köyde iken sana bir soruyu 5 kez sordum soruma cevap vermek yerine orda dans ediyordun arkadaşım ;) Boş vakitlerinde ne yaptığın beni ilgilendirmez onu geç ilk önce. Ben tartışma konusu yaratmaya da çalışmıyorum sadece görevini daha itinayla yapmanı istiyorum. Ox te de sana soru sordum soruma yine tenezzül edip cevap vermedin. Pm lere bakmak uzun süre bilir o konuda sana hak veriyorum fakat ben sana kırmızı 1. köyde soru sorduğumda 4 kişi vardı 1 si afk 2 si yanında dans eden arkadaşlar birisi de bendim. Kaldı ki ben sana genelden sordum pm den de değil. Pm bunun bahanesi olamaz. Biraz daha itinalı olursan memnun olurum.

Kasıt olarak sana neden böyle bir şey yapayım ? Belki sana o anda veya bi kaç anda cevap vermemiş olabilirim,ancak sen ilk mesajda kendi adına değil genel olarak konuşuyorsun.Oyuncuların diyorsun,tüm oyuncuların.Ne yazdığımıda okuduğuna yada okduğunu anladığına pek de inanmıyorum.Ben boş vakitlerimde ne yaptığımı anlatmadım sana ben dans ederken,sohbet ederken,boş olduğumu yazdım.Ben görevimi elimden geldiğince yapıyorum.Ox'Da soruların tamamına cevap verdim.Genelden sorulan soruları kaçırabiliyorum.Kırmızı bayraktayken kırmızı bayraktakiler mesaj atmıyor.Mavi - Kırmızı - Sarı şeklinde gezdiğim için,diğer bayraklardanda pm geliyor. Her neyse sorununu özel mesajdan at.Yardımcı olurum.

Son düzenleme:
mmonun klasık haraketlerı kerdeş ne beklersın

Kasıt olarak sana neden böyle bir şey yapayım ? Belki sana o anda veya bi kaç anda cevap vermemiş olabilirim,ancak sen ilk mesajda kendi adına değil genel olarak konuşuyorsun.Oyuncuların diyorsun,tüm oyuncuların.Ne yazdığımıda okuduğuna yada okduğunu anladığına pek de inanmıyorum.Ben boş vakitlerimde ne yaptığımı anlatmadım sana ben dans ederken,sohbet ederken,boş olduğumu yazdım.Ben görevimi elimden geldiğince yapıyorum.Ox'Da soruların tamamına cevap verdim.Genelden sorulan soruları kaçırabiliyorum.Kırmızı bayraktayken kırmızı bayraktakiler mesaj atmıyor.Mavi - Kırmızı - Sarı şeklinde gezdiğim için,diğer bayraklardanda pm geliyor. Her neyse sorununu özel mesajdan at.Yardımcı olurum.

Burda Hala Birşey Kanıtlamaya Çalışacağına Boş Vaktim Deyip Dans Edeceğine o Boş Vaktinde Demekki Bir Kişiyle ilgilenememişsin Onunla ilglenseydin Bnce Bir Sorun olmazdı Die Düşünüyorumm Dans Yerine Emin ol o 1 Dakikada o Sorun çözülürdü Neyse Diyecek Bişeyim Yok Çoluk çocuğa Kaldı işimizzz

sakin olun gencler

Oyunda ki Sacha isimli Gm arkadaşımız oyuncuların sorularına yanıt vermeye tenezzül etmiyor fakat yanına gidip birisi dans edelim mi dediği zaman konuşabiliyor yetmezmiş gibi dans ediyor fakat oyun içi sorunu olan birisinin sorusuna cevap vermeye yeltenmiyor. Ben bu kadar vurdum duymaz bir gm daha görmedim ne zamandan beri böyleleri gm yapılmaya başlandı ? :ka24:

Öncelikle Merhaba.

Bunu Arkadasını savunan biri olark değil bir gm olarak söylüyorum.

event sırasında cidden yoğun olarak pm geliyor şahsen ki pmleri kapatmak zorunda kalıyoruz kapatmazsak eventi yapamıyoruz.

ayrıca eventten sonra hiç bir gm nin pmsi kapalı olmaz ki biz size yardım için oyunda görevlendirildik. oyuncular cevapsız kalmasın diye bir eventi 3 kişi yaptığımızı biliyorum ben

bu konuda sachayı suçlamanız olmamış bence.

Konuyu Farklı ucralara taşımayın. her olayda konu açmak yerine bizlere ulaşın. ki biz elimizden geldiği kadar size cevap veriyoruz.

konuyu kapatıyorum yorumu yada konu ile ilgi düşünceleri olan bana ulaşabilir. gerek cevabı vermeye hazırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri