romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

GM Sacha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan marlom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 620
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marlom

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
135
Reaksiyon Skoru
47
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
107
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyunda ki Sacha isimli Gm arkadaşımız oyuncuların sorularına yanıt vermeye tenezzül etmiyor fakat yanına gidip birisi dans edelim mi dediği zaman konuşabiliyor yetmezmiş gibi dans ediyor fakat oyun içi sorunu olan birisinin sorusuna cevap vermeye yeltenmiyor. Ben bu kadar vurdum duymaz bir gm daha görmedim ne zamandan beri böyleleri gm yapılmaya başlandı ? :ka24:

Oyunda ki Sacha isimli Gm arkadaşımız oyuncuların sorularına yanıt vermeye tenezzül etmiyor fakat yanına gidip birisi dans edelim mi dediği zaman konuşabiliyor yetmezmiş gibi dans ediyor fakat oyun içi sorunu olan birisinin sorusuna cevap vermeye yeltenmiyor. Ben bu kadar vurdum duymaz bir gm daha görmedim ne zamandan beri böyleleri gm yapılmaya başlandı ? :ka24:
ŞİKAYETİNİ @Shorty; yada @admin; bildirebilirsin onur

Moderatör tarafında düzenlendi:

Merhabalar,Oyundaki Sacha isimli Gm arkadaş benim.

http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-ely2/ bölümünde açmış olduğumuz event konularına bir bakar mısın ? Kaç tane pm geliyor.Event dışındada durum farklı değil.Biz hepsiyle ilgilenmeye çalışıyoruz,elimizden geldiğince.Boş vakitlerimde dans ediyorum,muhabbet ediyorum.Bunlar bi kaç saniyelik iş ki bunlarıda boş vakitlerimde yapıyorum.Bir oyuncuya,bir pm'ye cevap vermek,ilgilenmek bazı durumlarda dakikalarca sürebiliyor.Ben bu kadar çabalarken bir kaç kişinin gelipte burada bana karşı bu şekilde asılsız iddialarda bulunması hiç de hoş olmuyor.Ne pm attında cevap vermedim,söyler misin ?

Özelden veya buradan istersende oyundan yaz bakalım.

Son düzenleme:
! ! !

Son düzenleme:
Merhabalar,Oyundaki Sacha isimli Gm arkadaş benim.

http://www.turkmmo.com/resimler-ve-videolar-ely2/ bölümünde açmış olduğumuz event konularına bir bakar mısın ? Kaç tane pm geliyor.Event dışındada durum farklı değil.Biz hepsiyle ilgilenmeye çalışıyoruz,elimizden geldiğince.Boş vakitlerimde dans ediyorum,muhabbet ediyorum.Bunlar bi kaç saniyelik iş ki bunlarıda boş vakitlerimde yapıyorum.Bir oyuncuya,bir pm'ye cevap vermek,ilgilenmek bazı durumlarda dakikalarca sürebiliyor.Ben bu kadar çabalarken bir kaç kişinin gelipte burada bana karşı bu şekilde asılsız iddialarda bulunması hiç de hoş olmuyor.Ne pm attında cevap vermedim,söyler misin ?

Özelden veya buradan istersende oyundan yaz bakalım.

Asılsız mı benim söylediklerimin hepsinin ispatı var. O dans konusunda da sana sorduğum sorularda da. Kırmızı 1 . köyde iken sana bir soruyu 5 kez sordum soruma cevap vermek yerine orda dans ediyordun arkadaşım ;) Boş vakitlerinde ne yaptığın beni ilgilendirmez onu geç ilk önce. Ben tartışma konusu yaratmaya da çalışmıyorum sadece görevini daha itinayla yapmanı istiyorum. Ox te de sana soru sordum soruma yine tenezzül edip cevap vermedin. Pm lere bakmak uzun süre bilir o konuda sana hak veriyorum fakat ben sana kırmızı 1. köyde soru sorduğumda 4 kişi vardı 1 si afk 2 si yanında dans eden arkadaşlar birisi de bendim. Kaldı ki ben sana genelden sordum pm den de değil. Pm bunun bahanesi olamaz. Biraz daha itinalı olursan memnun olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri