Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Tüm Silkroad Client ve Çözüm Yolları ve Bütün Hatalar ve Çözüm Yollar Dev Arşiv
bu konuları incelemenizi öneririm.
bu konuları incelemenizi öneririm.
1-Aynı x-trap hatasında oldugu gibi baslat>calistir>ipconfig /flushdns yazıp sonra girmeyi deneyin
2.eger buda calistirmazsa Knightonline.exe dosyasına parametre girmeyi deneyin. ben ufak bi programla launcherin Knightonline.exe dosyasına hangi parametreyi gonderdigini buldum.
*masaustunde KnightOnline.exe dosyasının bir kısayolunu olusturun.
*sonra kisayola sag tiklayip ozelliklere girin.
*Hedef yazan yerdeki
"C:\Program Files\KnightOnline\KnightOnLine.exe" satırı sonuna USAKnightOnline parametresini ekleyin. Satır su sekilde gozukmeli :
"C:\Program Files\KnightOnline\KnightOnLine.exe" USAKnightOnline
daha sonra tamam deyip oyunu kisayoldan calistirmayi deneyin.
Not: bu uygulama launcheri bypass edeceginden herhangi bir patch gelmesi durumunda patch yuklenmeyecek ve belkide oyun calismiyacaktir. Tavsiyem oyunu sadece launcherin "Login Server Connection Failed.." hatasını verdigi durumlarda kullanmanız.
Umarım yardımcı olmusundur, herkese iyi oyunlar dilerim.
2.eger buda calistirmazsa Knightonline.exe dosyasına parametre girmeyi deneyin. ben ufak bi programla launcherin Knightonline.exe dosyasına hangi parametreyi gonderdigini buldum.
*masaustunde KnightOnline.exe dosyasının bir kısayolunu olusturun.
*sonra kisayola sag tiklayip ozelliklere girin.
*Hedef yazan yerdeki
"C:\Program Files\KnightOnline\KnightOnLine.exe" satırı sonuna USAKnightOnline parametresini ekleyin. Satır su sekilde gozukmeli :
"C:\Program Files\KnightOnline\KnightOnLine.exe" USAKnightOnline
daha sonra tamam deyip oyunu kisayoldan calistirmayi deneyin.
Not: bu uygulama launcheri bypass edeceginden herhangi bir patch gelmesi durumunda patch yuklenmeyecek ve belkide oyun calismiyacaktir. Tavsiyem oyunu sadece launcherin "Login Server Connection Failed.." hatasını verdigi durumlarda kullanmanız.
Umarım yardımcı olmusundur, herkese iyi oyunlar dilerim.
Silkroad bilgisayarda zaten çalışıyor , görev yöneticisinden arkaplanda çalışan silkroadı kapat çalışacaktır
Aynı anda 2 client açmaya izin vermiyor silkroad sen de bunu yapmaya çalışmışsın
Aynı anda 2 client açmaya izin vermiyor silkroad sen de bunu yapmaya çalışmışsın
Forumda ''Lütfen yardım edin , acil yardım'' vs. başlıklar kullanmak yasaktır.
Konu başlığı içeriğe uygun olarak düzenlendi.
Konu başlığı içeriğe uygun olarak düzenlendi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)