Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Download linkleri
iBot v1.1.24
Download :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yardımcı Programlar
1.HS Server v2.1- RARDA MEVCUT
2.Edx33 Loader- RARDA MEVCUT
3.PH Patcher- RARDA MEVCUT
Güncellemeler
Change Log:
Loader ile login olmamaya çalışın .. Loader iBot'un kendi programı değil eklentisidir.
Change Log:
v1.1.24
- Yeni Versiyona Uyumlandı
- Clientless Giriş Fixed
Note:
HackShield Server Kullanmadan Açmayın İbotu
Harita Dosyaları:
Forgotten World Map
World Maps (Harita Dosyaları)
Jangan Cave (Jangan Mağara Harita Dosyaları)
Alexandria Harita
Jupiter Field Map
İndirdiğiniz harita dosyalarını map jinsi olarak ayrı klasör halinde ibotun klasörüne yerleştirin.
Anlatım:
1. İndirdiğimiz "[iBot] HS Server - Released v1.0" ve "[edx33] Silkroad Loader" dosyalarını silkroadın klasörüne, yeni versiyon ibotu da eski versiyon ibotun bulunduğu klasöre atıyoruz.
2. Silkroad klasöründeki PHmedia patcher programını açıp "custom" seçiyoruz sonra "patch" tıklayıp tamam tıklayıp kapatıyoruz.
3. Hack shield HS server programını açıyoruz "Launch sro" tıklıyoruz ve silkroad açılıyor. Bu açılan silkroadla işimiz yok onda hiç bir işlem yapmıyoruz yani id pw girmiyoruz o gizli olarak kalmalı.
4. ibot'u açıyoruz.
5. edxloaderi açıyoruz. Loaderde Redirect gateway server işaretleyip devamındaki son satıra port numarasını 16000 yazıyoruz ve loaderde launcha tıklıyoruz.
6. Silkroad tekrar açılmış olacak ve bu son açılan silkroada id pw girip çarımızı kasmaya başlıyoruz.
[NOT]
Ibot u sorunsuz çalıştırmak için Aşağıdaki tüm programları kurunuz »
Library Files Download : libraryfiles.exe
Net Framework 3.5 :
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) :
Microsoft Visual C++ 2010:
Download details: Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)
.ocx Dosyaları : OCX Files.rar
[/NOT]
Run Hackshield'da "javac' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor" yazarsa javayı yükleyin
olmazsa aşağı spoiler'in içindekilerini yapın.
Merhaba arkadaslar.Birçok kişi Hackshield Serverı açınca "javac' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor" hatasını aldı. Tabi birçok kişinin sorunu java programını yükleyince ortadan kalktı.
Ama benim ve birçok kişinin java programı yüklü olduğu halde bu hatayı aldığını gördüm ve sorunun çözümü için bir rehber hazırlama gereği duydum.[/TD]
Adım 1: Başlattan Bilgisayara sağ tıklıyoruz ve Özellikler diyoruz.
Adım 2: Özellik dedikten sonra Gelişmiş Sistem Ayarlarına giriyoruz.
Adım 3: Gelişmiş Sistem Ayarlarına girdikten sonra alt tarafta bulunan Ortam Değişkenlerine giriyoruz.
Adım 4: Ortam Değişkenlerine girdikten sonra alt kısımda bulunan Sistem Değişkenlerinden Path'i bulup üstüne çift tıklıyoruz.[/TD]
Adım 5: Sistem Değişkenlerini Düzenle kısmı açıldıktan sonra Değişken Değerine Java klasörünüzdeki bin dosyasının konumunu yazıyoruz. Örn: C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin
Adım 6: Javanın içindeki bin klasörünün konumunu yazdıktan sonra tamama basıyoruz ve artık sorunsuz Hackshield'imizi kullanabiliyoruz.