Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Silkroad Oyuna Giremiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guven7979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

guven7979

Level 4
TM Üye
Konular
68
Online süresi
12d 6h
Reaksiyon Skoru
90
Altın Konu
0
Başarım Puanı
141
MmoLira
1,709
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese Merabalar ilk önce Arkadaşlar ben Bugün silkroad Da Başlamaya karar verdim indirdim kuruluyo herşey bitiyor sonra oyunun clientine tıklıyarak açılmasını bekliyorum ama hiç bişey açılmıyor Sonra Silkroadın kuruldugu yerden LAUNCHER Den gireyim dedim onda altta bişeyler yükleniyor ama sonra alttaki resimdeki gibi hatayı veriyor acil yardım lütfen. Hatanın çözümünü söliyene rep

KdnOEQ.png

orjinal sitesinden indirdiğine eminmisin oyunu

videodaki yapılanları uygularmsın

selam arkadaşlar ben silkroad sürekli oynuyorum okul olunca yurtta kalıyorum devlet yurdu olduğu için onların kablosuz internet üzerinde bağlanıyorum. Sorunum şu bir türlü silkroadda start yazısı gelmiyor şu yazı daima çıkıyor "Connection to the server has ended. Please try again later." tamam tıklayınca "Connection to the server has ended. Launcher will be restarted" evet hayır var bunlar çıkıyor internet sorunu diye biliyorum bunu ama internette her yere girebiliyorum sıkıntı yok birde silkroadonline sitesine bile giriş yapılmıyor sayfayı açmak istediğim zaman sayfa görüntülenmiyor çıkıyor daima yardım edin lütfen :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri