LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Webbayim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilogs72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Alaycı Tavırla Konuşan Arkadaşlar Siz İletişim Kurmasını 'mı biliyorsunuz Yada Laf'mı anlıyorsunuz Düzgün bir Cümle kuruldugun'da ters anlıyorsunuz İşi zora sokuyorsunuz . Karşınızdaki Kişiyi. Sanki o hatayı Yapması İmkansız olan biri gibi görüyosunuz . bu işler Sisteme Dayalı . Hiç kimse Leke Sürmesin . Aksini İdda eden varsa buyursun .

Bu konuya özel bu cevap yakışır yada şöyle demeliydim Webbayim gibi bir Firmaya bu yakışır ;
Eskiden beri doğru düzgün firma yok dün BüyükWeb ile ilgili konu açmıştım o konuda da şu yorumu dile getirmiştim Webbayim'imi görmeden önce BüyükWeb sizce nasıldır diye konu açtım sonra konuyu açtığıma pişman oldum Webbayim ' le karşılaştım telefonlada görüştük adamlar adam gibi adam tabi bu telefonda konuşmayla olacak iş değil adresleri kayıtları vs vs .. hepsi mevcut belki buda önemli değil herkez nasıl olsa veriyor düşüncesiyle .. ama adamların sıcak tavırlı konuşmaları gerek ilgileri bunuda herkes yapabilir ama şikayet bölümü yok - okadar yorum var hadi bunların %65 si fake hesap olsun diğerleri de mi yalan ? kısacası Webbayim'den bende en kısa sürede alacağım iyi hizmet veriyor Son bir söz daha söylemeden geçmek istemiyorum Webbayim'imi karalayanlarda çekemeyenlerdir Next Nextstar belki insanları karalayıpda öbür dünyada kul hakkına girdiğiniz bölümler açılır .Neyse teşekkür ediyorum herkeze iyi akşamlar .

Kardeş sana tavsiyem alma o bilişimden.. adam konusunda yaziyorki 100 100 koruma var.. öyle birşey imkansız yüzde 90 koruma vardır herkezde herkez kesin birşey diyemiz.. güvenilir firmalar bak ve araştır..

Elbete Kimse %100 Hile Koruması veremez.Bugun Kapanan Hilenin Yeni Sürümü Diğer Gün Çıkar Ve Kullanılmaya Başlanır.
Örnek Olarak İse Sana Metin2.org Vereyim %100 Koruması Varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri