HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İy Günler Arkadaşlar
Uzun Zamandır Foruma Girmediğim İçin Eski Bilişimlerdende Kimse Kalmadığı İçin Sizlere Bu Bilişimin Nasıl Olduğunu Sormak İstedim.
Turkmmo'daki Konularını İnceledim Çok Hoşuma Gitti Ancak Yine Turkmmo'da Şikayet Konularını Gördum.
Tabi Her bilişimi Düşürmek İstiyen İnsanlar Olabılır Ancak Sizlere Bunu Sormayı Tercih Ettim
Uzun Zamandır Foruma Girmediğim İçin Eski Bilişimlerdende Kimse Kalmadığı İçin Sizlere Bu Bilişimin Nasıl Olduğunu Sormak İstedim.
Turkmmo'daki Konularını İnceledim Çok Hoşuma Gitti Ancak Yine Turkmmo'da Şikayet Konularını Gördum.
Tabi Her bilişimi Düşürmek İstiyen İnsanlar Olabılır Ancak Sizlere Bunu Sormayı Tercih Ettim
Kardeşim Ben Aldım Beğeniyorum Hizmet Olsun Kalite Olsun Zaten Verdiği Hizmetlere Bakarsan Anlarsın Farkını....
konu güncel.
ben ne dersem deyım ıyıce arastırmanı tavsıye ederım. Fakat suanda musterısı olarak ben memnunum destek ıyı. adam yogun calısıyor genede ıhmal etmıyor .gun ıcerısınde sorunlarla ılgılenıyor.onerırım hocam.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)