Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Webbayim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilogs72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sizede yardımcı olmak adına açık konuşmak gerekirse firmanın turkmmo üzerinde satışa başladığı andan itibaren pek sorunlarını görmedim. şikayet konuları takip ediyorum. pek konuları yok. başarılı bir firma diye düşünüyorum. files konusuna gelince bilgim yok ama okuduğum yorumlara göre güzel filesleride mevcut. sorun yaşatacak bir firma değil en azından. denemede fayda var. denemeden kimin ne olduğunu bilmeniz zor zaten. denemekte fayda var :)

sizede yardımcı olmak adına açık konuşmak gerekirse firmanın turkmmo üzerinde satışa başladığı andan itibaren pek sorunlarını görmedim. şikayet konuları takip ediyorum. pek konuları yok. başarılı bir firma diye düşünüyorum. files konusuna gelince bilgim yok ama okuduğum yorumlara göre güzel filesleride mevcut. sorun yaşatacak bir firma değil en azından. denemede fayda var. denemeden kimin ne olduğunu bilmeniz zor zaten. denemekte fayda var :)

Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.
Gerçekten Uzun Zaman Olmustu Başka Bir Bilişimin Başka Bilişime Böyle Güzel Laflar Söylemesi.
Sizin Gibi Büyük Bir Firmanında Güzel Yorumunu Görünce Bizede Denemek Kalır :)

Kardeş sana tavsiyem alma o bilişimden.. adam konusunda yaziyorki 100 100 koruma var.. öyle birşey imkansız yüzde 90 koruma vardır herkezde herkez kesin birşey diyemiz.. güvenilir firmalar bak ve araştır..

Kardeş sana tavsiyem alma o bilişimden.. adam konusunda yaziyorki 100 100 koruma var.. öyle birşey imkansız yüzde 90 koruma vardır herkezde herkez kesin birşey diyemiz.. güvenilir firmalar bak ve araştır..

Sanırım hile korumasından bahsediyorsun .
Ben sana bir referans vereyim o referansta hile açman içinde 24 saat vereyim Eğer O Sunucuda Hile Açabilirsen Sana 1 yıllık ücretsiz sunucu sağlayacağım ücretsiz.Bu Zamana Kadar Emin Olmadığım Hiç Bir Şeyi Satış Konuma Yazmadım ki Forudma yaklasık 55 gündür hizmet veriyorum hile açılır diye bir şikayet konumu gördün mü ? :rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri